daria8809
Fanka BB :)
kurcze no rodzilamNo wiesz ile masz lat 34? Nie pierwsza młodość jak to brzmi
jak 23 lata mialam a teraz 34, to roznica jest, w didatku najgorzej poki co znosze ta ciaze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze no rodzilamNo wiesz ile masz lat 34? Nie pierwsza młodość jak to brzmi
To my jesteśmy ten sam rocznikkurcze no rodzilam
jak 23 lata mialam a teraz 34, to roznica jest, w didatku najgorzej poki co znosze ta ciaze.
zawsze raźniej to superTo my jesteśmy ten sam rocznik
buuu no dokladnie, to jest przeokropne i jeszcze wszystko smierdziMi wczoraj włączyły się nudności.. od rana do nocy niedobrze. Ani w lewo ani w prawo.
O jakie to niefajne.. Ale przetrwam .
Gratuluję ja ostatni raz byłam u ginekologa w poniedziałek i 1,10 cm i 159/min. Teraz idę 2 września ponieważ mam krwiaka i muszę go skontrolować.Dziękuje jest super ! Urósł 1,5 cm 167 bicie serca - jest już mały kosmita i wyglada ze się zadomawia bo nie widać nic niepokojącego trochę mi lżej chyba naprawdę mam ciąże bezobjawowa
Ja też Dolny Śląsk .