reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
@sara.woj gratulacje :) i witamy ♥️
@Serio pije 1-2 kawy dziennie ale takie raczej słabe :D
@Lena1984 oo super, a moge zapytać jesli to nie tajemnica do którego lekarza chodzisz? :D

No i ja jestem po wizycie, jest pecherzyk ciazowy z pecherzykiem zoltkowym, lekarz mowi ze na ten moment wszystko ok. Dostalam neoparin, acard mam brac dalej, luteine, eurythox no i czekamy na dalszy rozwoj sytuacji. Takze zaraz sie zaczynam dzgać 😂

No i pięknie 😘

Cześć. Witam się z wami i ja :) Obecnie 5+2, termin na 24 kwietnia :)
Pierwsza ciąża o którą staraliśmy się troszkę ponad rok.
Wczoraj byłam na pierwszym USG aby sprawdzić czy nie pozamaciczna, pęcherzyk w macicy jest jednak mam pewne inne obawy. Na jajniku z którego była owulacja wyrosła torbiel.. która mnie czasem pobolewa, ciągnie.. lekarka powiedziała aby się nią nie przejmować, że nie jest groźna.. ze będziemy obserwować i mam spokojnie czekać do kolejnej wizyty aż będzie serduszko (8.09). Co wy myślicie o tej torbieli ? Czy któraś z was też ma ? Pierwszy raz mam takie coś.. zupełnie nie wiem czy jej ufać i czy na pewno się nie martwić..

Witamy🎉
Kompletnie nie wiem nic o torbielach, rozumiem, że ciężko zaufać lekarzowi, ale nie raz musimy. Ewentualnie możesz iść do innego na konsultacje

Cześć. Witam się z wami i ja :) Obecnie 5+2, termin na 24 kwietnia :)
Pierwsza ciąża o którą staraliśmy się troszkę ponad rok.
Wczoraj byłam na pierwszym USG aby sprawdzić czy nie pozamaciczna, pęcherzyk w macicy jest jednak mam pewne inne obawy. Na jajniku z którego była owulacja wyrosła torbiel.. która mnie czasem pobolewa, ciągnie.. lekarka powiedziała aby się nią nie przejmować, że nie jest groźna.. ze będziemy obserwować i mam spokojnie czekać do kolejnej wizyty aż będzie serduszko (8.09). Co wy myślicie o tej torbieli ? Czy któraś z was też ma ? Pierwszy raz mam takie coś.. zupełnie nie wiem czy jej ufać i czy na pewno się nie martwić..
Jak lekarka mówi, żeby sie nie przejmowac to moze faktycznie jest to niegroźne, moze sie do nastepnej wizyty wchłonie :) witamy i gratulujemy :)

Ja też mam mega wzdęcia, ale u mnie jest jeszcze problem z rozejściem miesni prostych brzucha po poprzedniej ciąży i ten bebzon wyglada jak flak 🙄Chodzilam do fizjo uro-gin, potem olalam troche temat i teraz wygladam jak w 4-5 miesiacu.. 😂

Haha, ja mam takie wzdęcia, że szok. Ale ja ps początku mam problemu z układem pokarmowym. Boje się jedynie zaparc, bo słyszałam że w ciąży to norma.

A ja z Zielonej Góry 🤣
zaparcia to jak żelazo przyjmujesz, aw ciąży często żelaza brakuję mi szczególnie 🙂
Hmm żużlem się interesujesz?

Jak lekarka mówi, żeby sie nie przejmowac to moze faktycznie jest to niegroźne, moze sie do nastepnej wizyty wchłonie :) witamy i gratulujemy :)

Ja też mam mega wzdęcia, ale u mnie jest jeszcze problem z rozejściem miesni prostych brzucha po poprzedniej ciąży i ten bebzon wyglada jak flak 🙄Chodzilam do fizjo uro-gin, potem olalam troche temat i teraz wygladam jak w 4-5 miesiacu.. 😂

Też mam flaczka z rozstępami, ale kuźwa ja chyba też jak 4 miesiąc 🤭😬

reklama
Do góry