No to będę dzwonic i się umawiać obliczyłam że musi to być wizyta po 15 września więc pewnie podobnie do Was.Ja bym nie czekała, a mnie Pani zapytała o datę ostatniej @ i sama obliczyła kiedy mam przyjść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to będę dzwonic i się umawiać obliczyłam że musi to być wizyta po 15 września więc pewnie podobnie do Was.Ja bym nie czekała, a mnie Pani zapytała o datę ostatniej @ i sama obliczyła kiedy mam przyjść
Powodzenia na wizytach.@Paw2021 to dziś razem wizytujemy, o której masz lekarza?
A w ogóle skąd dziewczynki jesteście? Ja w Kielcach mieszkam, moze sa tu jakies sasiadki?
Poznań@Paw2021 to dziś razem wizytujemy, o której masz lekarza?
A w ogóle skąd dziewczynki jesteście? Ja w Kielcach mieszkam, moze sa tu jakies sasiadki?
Możliwe że bedziemy mialy w ten sam dzień, bo mam juz zabookowana do przodu wizyte u nowego gina ❤Super! Ja mam 28 września i będę wtedy 12+6. Mam nadzieję, że jakoś zleci
Tak też lapia mnie takie bole jak kaszlne albo szybko wstaneHej dziewczyny, mine dopadla jakas infekcja. Czuje sie fatalnie od poniedzialku Jestem na zwolnieniu do czasu wizyty. Leczę się herbatka z miodem i cytryna Smarkam, kicham, nie mam gorączki. Ale właśnie z kichaniem mam największy problem, bo mam wrażenie, ze wtedy jakby mi się coś urywalo w tym brzuchu, nagły mocny ból. Czy to normalne, tez tak macie? Staram się jakoś przytrzymać brzuch, ale nie zawsze się to uda.
Dziękuje jest super ! Urósł 1,5 cm 167 bicie serca - jest już mały kosmita i wyglada ze się zadomawia bo nie widać nic niepokojącego trochę mi lżej chyba naprawdę mam ciąże bezobjawowa@Paw2021 ️️ za dzisiejszą wizytę