reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Hmm dobrze wiedzieć że jak nie ma problemu z wypiciem to może być cukrzyca. Ja pamiętam że było to mega słodkie i mega po tym muliło.

Bonzur,
U mnie tak się sprawdziło, ale pewnie nie u każdej będzie oznaczać to samo.
Mała tak mi dziś piaskiem sypnęła, że do teraz czuje w oku siedzi...i cuduje i myje i jak siedzi tak siedzi. 😐

reklama
To aż dziwne ze od razu nie dali ci heparyny - bo już same poronienia są wskazaniem, ale bez paniki po 20 zastrzyki wchodzi jak w masło ;-) ja po 3 poronieniach jutro równy 8 tydz i wizyta .. dalej nie czuje się w ciąży 😅 ale jeśli jutro będzie w dalszym ciągu dobrze to chyba to zacznę akceptować i cieszysz się z niesamowicie dobrego zdrowia.. oby tylko w dalszym ciągu biło te małe serce ;-)

Koniecznie odezwij sie po wizycie. Mocno trzymam kciuki🤞 😘 bedxie serduszko 😍

Pierwsze usg miałam 10.08 był widoczny pęcherzyk 15 mm bez zarodka. Dopiero 31.08 mam kolejne i powoli wariuje chociaż tak chciałam sprawdzić czy jest w porządku 😒 moja pierwsza ciaza po walce z pcos więc się martwię bo objawy raz są, raz nie ma 😒
Oj znam doskonale to uczucie. Pewnie jak każda z nas zresztą.. Ja dziś też do męża nonstop narzekałam, ze mnie cycki dziś nie bolą i oczywiście juz sobie różne takie akcje wkręcam.. bo wczoraj np bolaly, brzuch tez mnie ciągnął a dzisiaj jakos tak mało co.

Nie rób tej bety, bo to bez sensu, jak sie martwisz to moze da rade przelozyc wizyte na wczesniejszy termin? Chociaż jutro już 24, szybko zleci, zobaczysz!

Pierwsze usg miałam 10.08 był widoczny pęcherzyk 15 mm bez zarodka. Dopiero 31.08 mam kolejne i powoli wariuje chociaż tak chciałam sprawdzić czy jest w porządku 😒 moja pierwsza ciaza po walce z pcos więc się martwię bo objawy raz są, raz nie ma 😒

U mnie jeden pęcherzyk też bez zarodka i też się denerwuje. Rozumiem, że chcesz sprawdzić szybciej, ale może lepiej poczekac. Ginekolog mówiła, ze to poprostu za wcześnie i trzeba poczekać, okaże się na następnej wizycie. Moja 1.09

QUOTE="Darina87, post: 22894152, member: 188324"]
U mnie jeden pęcherzyk też bez zarodka i też się denerwuje. Rozumiem, że chcesz sprawdzić szybciej, ale może lepiej poczekac. Ginekolog mówiła, ze to poprostu za wcześnie i trzeba poczekać, okaże się na następnej wizycie. Moja 1.09
[/QUOTE]
Ile miał u Ciebie pęcherzyk?

Ostatnia beta z 09.08 5851 chciałam zrobić jutro i w piątek nową
To dwa tygodnie temu.
Ja jestem zdania że jak ma Cię to uspokoić to zrób. Zobaczysz chociaż czy jest przyrost. Jeśli beta będzie wysoka to nie będziesz się tyle martwić. Tylko na pzyrosty co 48h już raczej nie patrz, te wysokie wartości już tak szybko nie przyrastają.

reklama
To chyba faktycznie poczekam na usg. Bo jeśli jeszcze mam sie stresować wynikami bety to będzie za dużo.
Dzięki, kochane jesteście 😚😚

Do góry