reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

A jeśli chodzi o bóle brzucha to mnie czasem bolą pachwiny. Czasem coś zakłuje albo czuje ciągnięcie w miejscu po bliźnie po cc ale to chyba w sumie wszystko normalne.

Dziewczyny czy polecacie jakąś fajną apke ciążową na telefon ?

Ja mam hi mommy, ale to jest taka z jedna ciekawostka na temat jak dziś rozwija się dziecko.

reklama
Cześć dziewczyny 🙂 podglądam was od kilku dni, ale dzisiaj chyba już mogę dołączyć. Z om termin wychodzi na 24.04.2023

Póki co moja beta bardzo małe wartości miała, ale rośnie ponad 100% co 48h. Dzisiejsza beta 318,50. Według aplikacji 4+5 więc nie wiem jak to się potoczy. Biorę od dwóch dni Besins bo progesteron dość niski.

Mam 29 lat, to moja druga ciąża. Pierwszą straciła w czerwcu, w 10 tygodniu, córka była obciążona wadą genetyczna.
Mam nadzieję, że kwiecień będzie dla nas łaskawy 🤞🌸

Witamy🎉 cieszę, że coraz Nas więcej. Trzymam kciuki✊

Cześć dziewczyny! Chciałam się przywitać, termin wychodzi na 1 kwietnia. Pierwsze usg w 6+5 i był zarodek z ❤. To moja druga ciąża. Z pierwszej mam córeczkę z lipca 2020. Samopoczucie obecnie mocno średnie. Życzę wszystkim spokojnych i nudnych ciąż 😃
Cześć dziewczyny, nie wiem czy dobrze robie, ale chcialabym sie bardzo nieśmiało przywitać z Wami. Nie potrafie sie cieszyć, bo kilka straconych ciąż za mną.. no ale moze tym razem los będzie łaskawy?
OM mialam 11 lipca, ale mam ponad 30 dniowe cykle i termin mi wychodzi na 21 kwiecień... Bhcg z dziś wynosiła 960 i chociaz wiem, ze liczy sie przyrost a nie sama wartosc to jakos mam schizy, ze to za mało na ten tc ciazy (5+1). Byle do poniedziałku, mam nadzieje ze wtedy zobacze ladny przyrost 🙄
Milego dnia wszystkim!

Witajcie kochane,
Mam nadzieję że teraz już do kwietnia bedziemy razem... 🤗

Też jestem na l4, ale od 2 dni🙃
U mnie nie dość, że 3 zmiany to jeszcze nie mamy stanowiska dla kobiety w ciąży.
Te uciążliwe objawy wkoncu muszą minąć...
U mnie akurat dwie zmiany ale praca po 12h. Te nocki bez ciąży mnie dostatecznie wykańczają a co dopiero przy dolegliwościach I trymestru.

Hej dziewczyny ;) sprawdzałam prawie codziennie czy utworzył się wątek kwietniowych mam i wyglada na to, ze gdzieś mi umknęło, bo tu już ładna konwersacja się utworzyła :D Gratuluje wszystkim przyszłym mamom ❤️ Ja swój test zrobiłam 11.08, dzień później byłam już u lekarza na pierwszej wizycie, zeby się upewnić czy naprawdę. Bo szczerze mówiąc nie wierzyłam (borykałam się z problemami hormonalnymi). To był około 4 tydzień, OM 3.07, ale wyglada na to, ze do owulacji doszło znacznie później. Kolejna wizyta 29.08. mam nadzieje, ze będzie wszystko dobrze :)

U mnie z aplikacji wychodzi 4+1. Nadal martwią mnie te bóle podbrzusza. Każdy mnie uspokaja, że to całkiem normalne. Biorę nospe, przechodzi. Jutro śmigam do pracy, ale jeśli będzie mnie tak bolal to sama nie wiem co robić. Mój ginekolog do końca sierpnia na urlopie.

reklama
U mnie z aplikacji wychodzi 4+1. Nadal martwią mnie te bóle podbrzusza. Każdy mnie uspokaja, że to całkiem normalne. Biorę nospe, przechodzi. Jutro śmigam do pracy, ale jeśli będzie mnie tak bolal to sama nie wiem co robić. Mój ginekolog do końca sierpnia na urlopie.
Jak Cię to niepokoi i jest to na tyle silne, że bierzesz nospe, to może zrób przyrosty bety i idź do innego lekarza kontrolnie.

Do góry