reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Mnie skutecznie hamowała pandemia, szczególnie na początku. Potem wojna... Koniec świata i jak tu myśleć o staraniach
Tym się nie nakręcam - świat jest otwarty ;) jak trzeba będzie to znajdę inne miejsce na świecie. Swoją droga czy kto niema objawów ? Jak mnie to irytuje wprowadza to mi zamęt do głowy. Chwile cycki mnie bolały dziś znowu nic :/ znowu do kolejnej wizyty będę miała Meksyk w głowie bleee

Tym się nie nakręcam - świat jest otwarty ;) jak trzeba będzie to znajdę inne miejsce na świecie. Swoją droga czy kto niema objawów ? Jak mnie to irytuje wprowadza to mi zamęt do głowy. Chwile cycki mnie bolały dziś znowu nic :/ znowu do kolejnej wizyty będę miała Meksyk w głowie bleee

U mnie jest podobnie, piersi raz bolą bardziej, raz prawie wcale, czasem boli mnie podbrzusze 🤷🏼‍♀️

Ale ja mam podobnie. Świruje. To można 1 ciaza i do 28 zwariuje. Pobolewa mnie podbrzusze. Zasypuje lekarza pytaniami. Uspokaja mnie, że bóle w podbrzuszu są normalne, przy prawidłowo rozwijacej się ciąży. Piersi mnie różnie bolą. Raz bolą, a raz tylko przy dotyku.
Czuje się jak panikara.

No dokładnie, mam tak samo, codziennie rano sie budze i sprawdzam czy mnie cycki bolą :/ a raz je czuje bardziej a raz prawie wcale.. dziś np lekko, tylko przy dotyku, ale pocieszam sie tym, ze mam ciagle dziwny smak w ustach, chociaz czasem jest bardziej nasilony a czasem tak lekko. Oszaleć idzie. Jutro jak bede otwierac wyniki bety to chyba zawału dostane 🙊

Cześć kwietniowe dziewczyny! Powolutku, po cichutku .. jeszcze na paluszkach, ale zasiadam przy Was :) w piątek beta 570 - apka pokazuje aktualnie 5t4d. Martwi mnie trochę taka niska beta w 5 tygodniu, ale.. No co zrobię. Jestem po poronieniu, biochemie, cp. Nie mam dziecka. Mam nadzieje, ze to w brzuchu zostanie już ze mną. Jeśli chodzi o objawy, to mam tak jak Wy- cycki czasem bolą, a czasem nie🤷‍♀️ Sikam dużo, wiec to jest coś rzeczywiście wyjątkowego 🤭
Trzymam za Was kciuki i za Wasze brzuszki ❤️

Cześć kwietniowe dziewczyny! Powolutku, po cichutku .. jeszcze na paluszkach, ale zasiadam przy Was :) w piątek beta 570 - apka pokazuje aktualnie 5t4d. Martwi mnie trochę taka niska beta w 5 tygodniu, ale.. No co zrobię. Jestem po poronieniu, biochemie, cp. Nie mam dziecka. Mam nadzieje, ze to w brzuchu zostanie już ze mną. Jeśli chodzi o objawy, to mam tak jak Wy- cycki czasem bolą, a czasem nie🤷‍♀️ Sikam dużo, wiec to jest coś rzeczywiście wyjątkowego 🤭
Trzymam za Was kciuki i za Wasze brzuszki ❤️
Cześć Kochana ♥️
Miło spotkać się tutaj

Ja w sobotę miałam betę 318,50 według. 4+5
Powtórka jutro razem z progiem i czekam później 30 sierpnia

Trzymamy do kwietnia 🤞🌸👶

Witaj @Tymczasowa28 ♥️ gratulacje :) ja w 5+1 mialam bete 960, tez mi się wydaje, że dość nisko, ale zaczęłam rozne fora przeszukiwać i niektore dziewczyny miały nawet nizsze wartości na tym etapie i wszystko było ok, musimy byc dobrej myśli :) bedziesz powtarzac bete?

Okazalo sie, ze moja lekarka jest na urlopie do 1.09 i nie wiem jak ja to przetrwam 🙄 jeszcze napisala mi, ze ma kilka pacjentek do zapisania na wizyte, wiec ciekawe kiedy mi wyznaczy termin.

Witaj @Tymczasowa28 ♥️ gratulacje :) ja w 5+1 mialam bete 960, tez mi się wydaje, że dość nisko, ale zaczęłam rozne fora przeszukiwać i niektore dziewczyny miały nawet nizsze wartości na tym etapie i wszystko było ok, musimy byc dobrej myśli :) bedziesz powtarzac bete?

Okazalo sie, ze moja lekarka jest na urlopie do 1.09 i nie wiem jak ja to przetrwam 🙄 jeszcze napisala mi, ze ma kilka pacjentek do zapisania na wizyte, wiec ciekawe kiedy mi wyznaczy termin.
Pechowo 🥺 może wpisze Cię na 1 max 2 września. Pierwotny też byłam zapisana na 1 września po pracy, ale rzutem na taśmę dotrwałam termin na 30 sierpnia na 9:00

Nie myślałas, żeby iść do innego lekarza tylko na USG potwierdzić ciążę i zobaczyć jak się rozwija? 🙂

reklama
Pechowo 🥺 może wpisze Cię na 1 max 2 września. Pierwotny też byłam zapisana na 1 września po pracy, ale rzutem na taśmę dotrwałam termin na 30 sierpnia na 9:00

Nie myślałas, żeby iść do innego lekarza tylko na USG potwierdzić ciążę i zobaczyć jak się rozwija? 🙂
Właśnie chyba tak zrobie, sama mi napisała, zebym poszla najwyzej na to pierwsze usg do kogos innego, żeby sprawdzic co i jak, no ale jak patrze na terminy na znanym lekarzu to i tak by byla wizyta na koniec sierpnia 😱 zobaczymy jak ta jutrzejsza beta będzie wyglądać, już mnie żołądek ze stresu boli 🙊

Do góry