Super ,Który tc jesteś dokładnie? Super, że te testy potrafią tak wyłapać ilość dna dziecka w naszej krwi7,51%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ,Który tc jesteś dokładnie? Super, że te testy potrafią tak wyłapać ilość dna dziecka w naszej krwi7,51%
Teraz jestem 15+2 Dokładnie! Ja byłam w szoku jak wyczytałam na czym polega to badanie.Super ,Który tc jesteś dokładnie? Super, że te testy potrafią tak wyłapać ilość dna dziecka w naszej krwi
Ja robiłam nifty dość wcześnie 11+2. Szok że młody tyle dna już we mnie zostawił ... U mnie będzie chłopak gratuluję dziewczynki. Ja byłam pewna, że w brzuchu mam dziewczynkę ale nifty mi zrobiło niespodziankęTeraz jestem 15+2 Dokładnie! Ja byłam w szoku jak wyczytałam na czym polega to badanie.
Gratuluje chłopaka! Ja od początku byłam przekonana, że noszę z kolei chłopaka Dopiero na USG prenatalnym pani zasugerowała, że być może jest to dziewczynka No a NIFTy potwierdziłoJa robiłam nifty dość wcześnie 11+2. Szok że młody tyle dna już we mnie zostawił ... U mnie będzie chłopak gratuluję dziewczynki. Ja byłam pewna, że w brzuchu mam dziewczynkę ale nifty mi zrobiło niespodziankę
Haha ... Czyli mamy na odwrót ale los potrafi zaskoczyćGratuluje chłopaka! Ja od początku byłam przekonana, że noszę z kolei chłopaka Dopiero na USG prenatalnym pani zasugerowała, że być może jest to dziewczynka No a NIFTy potwierdziło
A u mnie owoce wlatują hurtowo i byłam pewna, że dziewczyna ...a tu chłopakA ja byłam pewna że chłopak u mnie .
Non stop słone ogórki A tu benc
ja też team owoceA u mnie owoce wlatywały hurtowo i byłam pewna, że dziewczyna ...a tu chłopak
I co będzie ? Chłopczyk czy dziewczynka?ja też team owoce