reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Iwonka,oczywiście że tak ...z lekarzem było zupełnie inaczej od razu inna rozmowa ...
Iwonka A u Ciebie kto w domu na pokładzie ?Duża różnica wieku będzie?

reklama
Cześć dziewczyny,

Po ponad tygodniu oczekiwania otrzymałam wyniki NIFTY. Jesteśmy przeszczęśliwi! Spodziewamy się zdrowej dziewczynki :)

trisomia 21 - 1/17124130
trisomia 18 - 1/5381151465
trisomia 13 - 1/5862790396

Pozostałe nieprawidłowości również wykluczone.

Przypominam, że po PAPPie moje ryzyko ZD (trisomia 21) wynosiło 1/32...

Dziękuję za słowa wsparcia oraz kciuki. Nie życzę żadnym rodzicom przechodzenia przez ten koszmar. Był to najgorszy tydzień w naszym życiu. Trzymam mocno kciuki za mamy oczekujące na swoje wyniki. Łatwo mi pisać po fakcie ale wierzę że będzie dobrze!

Cześć dziewczyny,

Po ponad tygodniu oczekiwania otrzymałam wyniki NIFTY. Jesteśmy przeszczęśliwi! Spodziewamy się zdrowej dziewczynki :)

trisomia 21 - 1/17124130

Dziękuję za słowa wsparcia oraz kciuki. Nie życzę żadnym rodzicom przechodzenia przez ten koszmar. Był to najgorszy tydzień w naszym życiu. Trzymam mocno kciuki za mamy oczekujące na swoje wyniki. Łatwo mi pisać po fakcie ale wierzę że będzie dobrze!
Gratulacje!🥰 Ja zrobilam nifty pro przed USG genetycznym i pappem żeby zaoszczędzić sobie stresu . Najważniejsze, że wszystko ok ♥️ teraz możesz odetchnąć 🥰

Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa 🥰 to moja pierwsza ciąża, dlatego mam pytanie... czy odczuwacie takie delikatne kłucia ( ciężko dokładnie określić to odczucie ) w pachwinach, czasem w dole brzucha ?? Nie jest ani mocny ból ani ciągły, ciężko określić 🙄

Cześć dziewczyny,

trisomia 21 - 1/17124130

Jaka Ci frakcja płodowa wyszła? Pytam zupełnie z ciekawości 🙂

reklama
Do góry