wronska-marta
Początkująca w BB
Gonia masz wyniki?Ja niestety nadal czekam Jestem dobrej myśli. U Ciebie tez będzie dobrze! Na Twoim miejscu zapisałbym się na amniopunkcję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gonia masz wyniki?Ja niestety nadal czekam Jestem dobrej myśli. U Ciebie tez będzie dobrze! Na Twoim miejscu zapisałbym się na amniopunkcję.
Jeszcze nie maGonia masz wyniki?
Ja też bardzo wcześnie zaczęłam czuć lekkie " bulgotanie" które na początku zignorowałam, bo to był dopiero początek 17 tygodnia. Teraz jestem 18 tydzień i mały tam chyba tańczy na USG wyszło, że był obrócony pupą do góry i tam gdzie czułam ( koło pępka) akurat ma piętyNie wiem czy to ruchy ale od kilku dni czuję coś w brzuchu. Nie pamiętam już jak to było z synkiem. Ale chyba czuję już ruchy 16 tydz.
Miewam takie dni, niestety nie często. Muszę się wtedy pilnować, żeby nie przegiąć z aktywnością, bo wydaje mi się, że mogę góry przenosić. Korzystaj i pamiętaj, żeby się jednak oszczędzaćA ja dziewczynki czuję się tak normalnie że nie wiem czy wszystko jest ok czy powinnam się martwić. Nawet zaparć już nie mam więcej energii, mniejsze mdłości, brzuch mniej wystaje ( ale to pewnie dlatgo, że zaparć już nie mam ) ...dziś 14+1.. Jedynie co nowego to zgaga, bekanie ( odbija mi się jak nigdy ) i bolesne sutki
No ja właśnie ostatnio często i się martwię czy wszystko ok ... Bardzo muszę uważać bo mam krwiaka - także głównie i tak leżę ..a tak marzy mi się jakiś wyjazd...w środę USG. Mam nadzieję, że z dzidzia dobrze...i że krwiak się wchłonąłMiewam takie dni, niestety nie często. Muszę się wtedy pilnować, żeby nie przegiąć z aktywnością, bo wydaje mi się, że mogę góry przenosić. Korzystaj i pamiętaj, żeby się jednak oszczędzać
Ja wczoraj na wieczór czułam takie dziwne łaskotanie w brzuchu.. Trudno mi wierzyć, że to dziecko bo z om mam 14 +1 ...z USG 14+6 więc to chyba za wcześnie ...ale może to ono ...bo nigdy czegoś podobnego nie czułamJa też bardzo wcześnie zaczęłam czuć lekkie " bulgotanie" które na początku zignorowałam, bo to był dopiero początek 17 tygodnia. Teraz jestem 18 tydzień i mały tam chyba tańczy na USG wyszło, że był obrócony pupą do góry i tam gdzie czułam ( koło pępka) akurat ma pięty