Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ela bardzo bardzo mi się podoba a Elżbieta to juz w ogóleJa mialam dla chłopca,w domu dwie dziewczyny Nina i Anastazja ❤
A tu trzecia dziewczynka.teraz celuje w proste imiona o ile mozna to tak nazwać Kasia ,Ania albo Ela
u mnie juz dwoch chłopakówJa mialam dla chłopca,w domu dwie dziewczyny Nina i Anastazja ❤
A tu trzecia dziewczynka.teraz celuje w proste imiona o ile mozna to tak nazwać Kasia ,Ania albo Ela
22.03 wg USG 23.03 wg miesiączki xd a w karcie ciąży mam wpisane 3.04 ;D nie mam pojęcia czym się sugerować. Doktor mówiła że marzec, ale ja już się zżyłam z kwietniowkami więc nigdzie się stąd nie wybieram. XdDaana A na kiedy masz termin...
Spory ten Twój brzunio.❤❤
Niesamowite to ,że jesteśmy w tym samym miesiącu A zupełnie inne ksztalty, gabaryty
Tutaj dużo dziewczyn na forum, w innych wątkach, pisze o aminopunkcji. Jestem pewna, że jak do nich napiszesz to pomogą. Kilka bardzo pozytywnych scenariuszy, gdzie ten test potwierdził, że dziecko jest zdrowe. Wiem, że jest minimalne ryzyko, ok 1% przy testach inwazyjnych. To musi być mega stresujące - pisz prywatnie jak potrzebujesz pogadać.Gonia czy masz już wyniki z nifty?
Ja otrzymałam dzisiaj i mam wynik 1>20 duże ryzyko T:21. Jestem załamana . Pappa był 1:42. Zastanawiam się nad ampiunkcją
A jak wyszło USG?Gonia czy masz już wyniki z nifty?
Ja otrzymałam dzisiaj i mam wynik 1>20 duże ryzyko T:21. Jestem załamana . Pappa był 1:42. Zastanawiam się nad ampiunkcją