reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Ja tez mam rozbieżności, tydzień różnicy miedzy om a usg, lekarka mowila, ze bedziemy sie trzymac daty porodu z usg.

U mnie nadal mdłości, mijają tylko na chwilę jak coś jem, musiałabym ciągle ruszać paszczą 😓

A macie jakieś sprawdzone strony z sukienkami? :D

@iśka90 rozumiem doskonale z tym ruszaniem nonstop buźką, niestety 🙈

Z sukienkami się nie orientuje.
A polecacie jakieś kosmetyki? Bo ja zamierzam kupić z serii nivea baby po prostu dla siebie:)
A jak jest z tą podwyższoną temperaturą ciała? Jak długo się utrzymuje wyżej?

@Serio z tą podwyzszona temp to czytalam ze się utrzymuje do konca ciąży, ale czy tak jest faktycznie to nie wiem :D ja to juz jej nawet nie sprawdzam, zeby sie nie stresować.
Jesli chodzi o kosmetyki to jest bardzo indywidualna kwestia. Kazdemu podpasuje co innego, sa takie co maja super skład a np uczulają, a sa takie, gdzie sklady sa nie do konca super a komus odpowiada. A chodzi Ci o takie do mycia czy pielegnacja? Bo jesli do mycia to ja Ci polecam z calego serca facelle sensitive - to jest do hig intymnej, ale myje nim całe ciało, odkąd zaczęłam go używać, nie mam w ogóle infekcji. Jest tez taka strona srokao i tam dziewczyna miala rozpisane poszczegolne kosmetyki z omowieniem składu.

Ja tez mam rozbieżności, tydzień różnicy miedzy om a usg, lekarka mowila, ze bedziemy sie trzymac daty porodu z usg.

U mnie nadal mdłości, mijają tylko na chwilę jak coś jem, musiałabym ciągle ruszać paszczą 😓

A macie jakieś sprawdzone strony z sukienkami? :D
Z tą paszczą mam identycznie... Żadne z dzieci, nie dokuczało mi tak, jak to 🤦 nic nie mogę zjeść, ciągle mi niedobrze, ciągle śpię, albo jestem nie do życia. Masakra...12 tygodniu przybywaj .

Dzień dobry, ale tu u Was się już dzieje :)
Z USG mam termin na 30.04, choć z miesiączki 2tyg.wczesniej. To moja 3 ciąża.
Z tą paszczą mam identycznie... Żadne z dzieci, nie dokuczało mi tak, jak to 🤦 nic nie mogę zjeść, ciągle mi niedobrze, ciągle śpię, albo jestem nie do życia. Masakra...12 tygodniu przybywaj .
to tak jak u mnie… a moge zapytac ile masz lat? bo probuje sobie wmowic, ze po prostu wczesniej lzej przechodzilam bo mlodsza bylam😂

reklama
Do góry