Wizytę 28.09Kiedy masz teraz wizytę?
Badania prenatalne 18.10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wizytę 28.09Kiedy masz teraz wizytę?
Pewnie niepotrzebnie się martwisz. Te cycki na jakimś etapie po prostu odpuszczają.Ja dzis zaczynam 11 tydzień. Cycki mi oklapły i się martwię oczywiście
Z tą paszczą mam identycznie... Żadne z dzieci, nie dokuczało mi tak, jak to nic nie mogę zjeść, ciągle mi niedobrze, ciągle śpię, albo jestem nie do życia. Masakra...12 tygodniu przybywaj .Ja tez mam rozbieżności, tydzień różnicy miedzy om a usg, lekarka mowila, ze bedziemy sie trzymac daty porodu z usg.
U mnie nadal mdłości, mijają tylko na chwilę jak coś jem, musiałabym ciągle ruszać paszczą
A macie jakieś sprawdzone strony z sukienkami?
Dzień dobry, ale tu u Was się już dzieje
Z USG mam termin na 30.04, choć z miesiączki 2tyg.wczesniej. To moja 3 ciąża.
to tak jak u mnie… a moge zapytac ile masz lat? bo probuje sobie wmowic, ze po prostu wczesniej lzej przechodzilam bo mlodsza bylamZ tą paszczą mam identycznie... Żadne z dzieci, nie dokuczało mi tak, jak to nic nie mogę zjeść, ciągle mi niedobrze, ciągle śpię, albo jestem nie do życia. Masakra...12 tygodniu przybywaj .
Hahah właśnie dziś powiedziałam mężowi, że chyba za stara jestem 33, w sumie w styczniu 34 będzieto tak jak u mnie… a moge zapytac ile masz lat? bo probuje sobie wmowic, ze po prostu wczesniej lzej przechodzilam bo mlodsza bylam
Hahah właśnie dziś powiedziałam mężowi, że chyba za stara jestem 33, w sumie w styczniu 34 będzie