Wizytę 28.09Kiedy masz teraz wizytę?
Badania prenatalne 18.10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wizytę 28.09Kiedy masz teraz wizytę?
Pewnie niepotrzebnie się martwisz. Te cycki na jakimś etapie po prostu odpuszczająJa dzis zaczynam 11 tydzień. Cycki mi oklapły i się martwię oczywiście![]()
Z tą paszczą mam identycznie... Żadne z dzieci, nie dokuczało mi tak, jak toJa tez mam rozbieżności, tydzień różnicy miedzy om a usg, lekarka mowila, ze bedziemy sie trzymac daty porodu z usg.
U mnie nadal mdłości, mijają tylko na chwilę jak coś jem, musiałabym ciągle ruszać paszczą
A macie jakieś sprawdzone strony z sukienkami?![]()
Dzień dobry, ale tu u Was się już dzieje
Z USG mam termin na 30.04, choć z miesiączki 2tyg.wczesniej. To moja 3 ciąża.
to tak jak u mnie… a moge zapytac ile masz lat? bo probuje sobie wmowic, ze po prostu wczesniej lzej przechodzilam bo mlodsza bylamZ tą paszczą mam identycznie... Żadne z dzieci, nie dokuczało mi tak, jak tonic nie mogę zjeść, ciągle mi niedobrze, ciągle śpię, albo jestem nie do życia. Masakra...12 tygodniu przybywaj .
Hahah właśnie dziś powiedziałam mężowi, że chyba za stara jestemto tak jak u mnie… a moge zapytac ile masz lat? bo probuje sobie wmowic, ze po prostu wczesniej lzej przechodzilam bo mlodsza bylam![]()
Hahah właśnie dziś powiedziałam mężowi, że chyba za stara jestem33, w sumie w styczniu 34 będzie
![]()