reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Ja tez mam rozbieżności, tydzień różnicy miedzy om a usg, lekarka mowila, ze bedziemy sie trzymac daty porodu z usg.

U mnie nadal mdłości, mijają tylko na chwilę jak coś jem, musiałabym ciągle ruszać paszczą 😓

A macie jakieś sprawdzone strony z sukienkami? :D

@iśka90 rozumiem doskonale z tym ruszaniem nonstop buźką, niestety 🙈

Z sukienkami się nie orientuje.
A polecacie jakieś kosmetyki? Bo ja zamierzam kupić z serii nivea baby po prostu dla siebie:)
A jak jest z tą podwyższoną temperaturą ciała? Jak długo się utrzymuje wyżej?

@Serio z tą podwyzszona temp to czytalam ze się utrzymuje do konca ciąży, ale czy tak jest faktycznie to nie wiem :D ja to juz jej nawet nie sprawdzam, zeby sie nie stresować.
Jesli chodzi o kosmetyki to jest bardzo indywidualna kwestia. Kazdemu podpasuje co innego, sa takie co maja super skład a np uczulają, a sa takie, gdzie sklady sa nie do konca super a komus odpowiada. A chodzi Ci o takie do mycia czy pielegnacja? Bo jesli do mycia to ja Ci polecam z calego serca facelle sensitive - to jest do hig intymnej, ale myje nim całe ciało, odkąd zaczęłam go używać, nie mam w ogóle infekcji. Jest tez taka strona srokao i tam dziewczyna miala rozpisane poszczegolne kosmetyki z omowieniem składu.

Ja tez mam rozbieżności, tydzień różnicy miedzy om a usg, lekarka mowila, ze bedziemy sie trzymac daty porodu z usg.

U mnie nadal mdłości, mijają tylko na chwilę jak coś jem, musiałabym ciągle ruszać paszczą 😓

A macie jakieś sprawdzone strony z sukienkami? :D
Z tą paszczą mam identycznie... Żadne z dzieci, nie dokuczało mi tak, jak to 🤦 nic nie mogę zjeść, ciągle mi niedobrze, ciągle śpię, albo jestem nie do życia. Masakra...12 tygodniu przybywaj .

Dzień dobry, ale tu u Was się już dzieje :)
Z USG mam termin na 30.04, choć z miesiączki 2tyg.wczesniej. To moja 3 ciąża.
Z tą paszczą mam identycznie... Żadne z dzieci, nie dokuczało mi tak, jak to 🤦 nic nie mogę zjeść, ciągle mi niedobrze, ciągle śpię, albo jestem nie do życia. Masakra...12 tygodniu przybywaj .
to tak jak u mnie… a moge zapytac ile masz lat? bo probuje sobie wmowic, ze po prostu wczesniej lzej przechodzilam bo mlodsza bylam😂

reklama
Do góry