Darina87
Fanka BB :)
Nawet nie wiesz jak bardzo to rozumiem... napewno większość z nas ma tak jak Ty.. Ja też noszę cały czas że sobą podpaski.. straciłam przed Borysem 2 ciążę.. Z nim miałam nerwy I stres.. co wizytę modliłam się aby biło serduszko.. uspokajało mnie to tylko na max 2 dni... lekarz wiedział i moim stresie więc prosił abym rejestrowała się co 2 tyg.. Myślałam że jak zajdę potem w następną ciążę.. (czyli teraz) będę dużo spokojniejsza.. Guzik prawda... Jest identycznie.. Nawet gdy zajmuje swoją głowę czym innym.. to czasem wraca.. Już zastanawiałam się czy kupić sobie detektor do mierzenia tętna dziecka. Ale jak wszystko to też ma dwie strony medalu..
Musimy mieć więc wiarę i nadzieję że wszystko będzie dobrze przepraszam że się tak o tym rozpisałam nie pytana ale musiałam to z siebie wyrzucić...
I Dzień Dobry Wszystkim Forumowym koleżankom :-) Jak tam mija Wam sobota ? Ja mam dyżur w pracy więc się trochę oszczędzam :-)
A tak na marginesie. Wyszło mi poniżej normy Thh, i nie wiem czy się już denerwować bo nigdy nie miałam problemów z tarczyca, dopiero teraz przy tej ciąży mi tak wyszło... co prawda moja starsza siostra i mama się leczą na tarczycę i nie wiem czy teraz mi się to nie ujawniło... :-( któraś z Was tak ma ??
Pozdrawiam i udanego dnia życzę
Jeszcze nie miałam badań robionych, czekam bliżej października żeby mieć na wizytę świeże.