KasiaF92
Fanka BB :)
Mi tezNarobiłaś mi smaka na placki ziemniaczane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tezNarobiłaś mi smaka na placki ziemniaczane
Ja tez tak miałam tylko mdłości a ostatnio z rana pierwsze co to żygfryd No ale nie ma co narzekać, cieszę się akurat tym bo poprzednia ciaze straciłam.Pamiętacie dziewczyny jak narzekałam na brak dolegliwości?
No to Wy tak nigdy nie róbcie, bo dnia na dzień czuje się coraz gorzej.
Czemu?z jajkami uwaga bo muszą być dobrze ugotowane, nie surowe.
bo istnieje ryzyko zarażenia Salmonella że względu na zbyt krótki czas obróbki termicznejCzemu?
Trzymam kciuki za niski wynikJa mam powtorzyc glukoze na czczo przed kolejna wizyta i zobaczymy co mi wyjdzie
Znam ten ból, ja jestem uzależniona od cukru wręcz. Tzn odkąd sie dowiedzialam o ciąży to bardzo mocno to ograniczyłam, raz na kilka dni popełniam grzeszek, no ale właśnie.. po odstawieniu cukru i białego pieczywa mialam wynik 92, więc nie wiem co to będzie.Trzymam kciuki za niski wynik
Ja od dzisiaj na diecie podobno dla ciężarnych z cukrzyca. I jest tragedia, nie umiem chyba żyć bez cukru. Staram się ale mam taką ochotę na słodkie. Dramat
Trzy tygodnie dieta, poniżej ewentualnie insulina. Ja jestem człowiek co ma na drugie imię cukier. Nie sądziłam że będzie mi tak ciezko nie wiem jak to przetrwamZnam ten ból, ja jestem uzależniona od cukru wręcz. Tzn odkąd sie dowiedzialam o ciąży to bardzo mocno to ograniczyłam, raz na kilka dni popełniam grzeszek, no ale właśnie.. po odstawieniu cukru i białego pieczywa mialam wynik 92, więc nie wiem co to będzie.
Ponoc erytrytol ma niski iq, moze tym próbuj zastąpić? A co mówił diabetolog? Narazie sama dieta bez insuliny?
Już na granicy, niektórzy ginekolodzy wysłałby Cię już na test. Ja też nigdy nie miałam wysokiego cukru a w ciąży od samego początku. Może u Ciebie spadnieJa tez ponoć zbyt wysoki cukier. 92. Do powtórki badanie. Zdziwiona jestem, bo nigdy nie miałam z cukrem problemów. Prawie wogóle nie jem słodyczy.