reklama
Ja w poprzedniej ciąży miałam zachciankę od ok 30tc do samego porodu na gruszki, mąż codziennie kilogramami kupował, nawet do szpitala na patologię ciąży mi je przynosił. To był 2017 rok, a ja do tej pory ani jednej więcej nie zjadłam, aż patrzeć na gruszki nie mogę.
Dzięki.zdrówka Wam, mój też przedszkolak. On niby zdrowy ale ja jak dawno chora nie byłam, tak dziś przeziębiona, dziwnym trafem początek września
U mnie akurat siostra jest starsza i jest przepaść pokoleniowa - jak miałam 13 lat to ona 21 i wtedy już wychodziła za mąż. Całkiem inne światy ja podstawówki a ona dorosłego życia. No ale też inne charaktery robią swojeDokładnie. Między mną a siostra jest 13 lat różnicy i mamy super relacje. Chociaż czasem jak ma te swoje bunty to jest ciężko
Ja mam zepsutą wagę i jestem szczęśliwym człowiekiem bo nie mam jak sprawdzićDziewczyny a jak tam wasza waga. Już widzicie różnice?umnie od dodatniego testu 1.5 - 2 kg. Czyje jak bym miała już przynajmniej 5 kg na plusie.
W poprzednich ciążach tyłam dużo ok 25 kg ale też stratuje z niedowagi boję się że tym razem może być jeszcze więcej bo w ramach walki z nudnościami cały czas coś miele paszczą
Tak mam to samo z wodą. Najbardziej mi smakują owocowe herbaty albo zwykła ale z cukrem i cytryną.A z ciekawości weszłam na wagę. I chyba zaczynam żałować przed ciąża udało mi się schudnąć bo przy regulowaniu cukrzycy miałam problem z wagą. No ale już 1 kg więcej, ale podejrzewam, że to woda się zbiera.
Tez macie problem z piciem wody? Mi ona po prostu nie smakuje. Niedobrze mi jest jak ją pije.
daria8809
Fanka BB :)
Generalnie kazdy napoj jest fuj aktualnie… ratuje mnie woda lekki gazA z ciekawości weszłam na wagę. I chyba zaczynam żałować przed ciąża udało mi się schudnąć bo przy regulowaniu cukrzycy miałam problem z wagą. No ale już 1 kg więcej, ale podejrzewam, że to woda się zbiera.
Tez macie problem z piciem wody? Mi ona po prostu nie smakuje. Niedobrze mi jest jak ją pije.
daria8809
Fanka BB :)
Obecnie ok kilogram mniej na wadze… ale znam swoje mozliwosci. W kazdej ciazy +22 kg takze niestety zaczne w koncu tyc.Dziewczyny a jak tam wasza waga. Już widzicie różnice?umnie od dodatniego testu 1.5 - 2 kg. Czyje jak bym miała już przynajmniej 5 kg na plusie.
W poprzednich ciążach tyłam dużo ok 25 kg ale też stratuje z niedowagi boję się że tym razem może być jeszcze więcej bo w ramach walki z nudnościami cały czas coś miele paszczą
reklama
Anaska
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny. Pisałam we wcześniejszych postach o moim krwiaku i plamieniach. To mnie okropnie przerażało. Wczoraj byłam na kontroli u innego lekarza. Dostałam zwiększoną dawkę duphastonu i dodatkowo luteine 200. Dziś już widać diametralną różnicę. Plamienie ustępuje Moje maleństwo ma 7.5 mm a serduszko bije 155/min. Lekarz nie założył książeczki ciąży, nie wiem o co chodzi przecież już bije serduszko. Wg USG 7 tc
Załączniki