Misia911
Fanka BB :)
Pewnie cena zależna od miasta. Ale masz chyba więcej badań niż jaDziś podliczyłam wszystko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie cena zależna od miasta. Ale masz chyba więcej badań niż jaDziś podliczyłam wszystko.
Glukometr dobra sprawa. Ja mierze cukier rano, 2h po posiłku. I wieczorem. Czasem częściej jak czuje, że cukier spada. Wiem że kobiety w ciąży mogą go dostac za darmo. Później lekarz przepisuję paski, bo bez recepty są dość drogie.Już chyba pytałam ale nie wiem czy mi.odpowiedzialas - brałaś wcześniej metformine ?
Ja chyba kupie glukometr, widziałam że to nie jest jakiś wielki wydatek a może pomoże mi monitorować te cukry
13 badań. Jeszcze zobaczę w innych laboratoriach.Pewnie cena zależna od miasta. Ale masz chyba więcej badań niż ja
Nie, nie brałam wcześniej metforminyJuż chyba pytałam ale nie wiem czy mi.odpowiedzialas - brałaś wcześniej metformine ?
Ja chyba kupie glukometr, widziałam że to nie jest jakiś wielki wydatek a może pomoże mi monitorować te cukry
Wiedziałam od razu widać jak serce pracujeJa też mam niski. Jak badałam to było 14. Biorę duphaston 2x1
Widziałaś małą fasolkę
Ceny są z kosmosu.Ja sprawdziłam swoją listę badań i tez wychodzi ponad 500 zł
Mi lekarz kazał nie robić. Tylko brać duphaston.Wiedziałam od razu widać jak serce pracuje
Ja mam besins dwie tabletki, u mnie mocno skacze między 18,900 a 14,900
Mam powtórzyć za dwa tygodnie ale może zrobię w weekend jeszcze dla spokoju
Niestety, ale po wcześniejszych badaniach wiedziałam, ze tanio nie będzie i dokładnie w taki przedział celowałamCeny są z kosmosu.
Ja tez biorę duphaston i nie robiłam progresteronu. To chyba bez sensu skoro jest podnoszony lekamiMi lekarz kazał nie robić. Tylko brać duphaston.