reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Załączniki

• received_1759262877768276.jpeg
    received_1759262877768276.jpeg
    201,5 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Już chyba pytałam ale nie wiem czy mi.odpowiedzialas - brałaś wcześniej metformine ?

Ja chyba kupie glukometr, widziałam że to nie jest jakiś wielki wydatek a może pomoże mi monitorować te cukry
Glukometr dobra sprawa. Ja mierze cukier rano, 2h po posiłku. I wieczorem. Czasem częściej jak czuje, że cukier spada. Wiem że kobiety w ciąży mogą go dostac za darmo. Później lekarz przepisuję paski, bo bez recepty są dość drogie.

Już chyba pytałam ale nie wiem czy mi.odpowiedzialas - brałaś wcześniej metformine ?

Ja chyba kupie glukometr, widziałam że to nie jest jakiś wielki wydatek a może pomoże mi monitorować te cukry
Nie, nie brałam wcześniej metforminy
W poniedziałek idę do diabetologa
Glukometr wezmę od mamy bo ma cukrzycę
Dostałam tylko acard

reklama
Do góry