reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

trzymam kciuki aby nie rozkręciło się za mocno :) u mnie raczej całe dni czuję się podobnie ale na razie nie ma tragedii, jak mam porównanie z ciążą z synem
no ja ostatnio do 14 tyg czułam się tragicznie. Wchodził tylko chleb z serem topionym i okresowo słone chipsy.

reklama
Ja jestem w 5tc+2 i od rana do wieczora rzygam jak kot. Trudno mi się spionizować, bo źle to się kończy ;)
biedna, polecam jeszcze przed podniesieniem głowy z poduszki zjedzenie jakiegoś suchego, np zbożowego ciastka. Miałam podobnie przez prawie całą ciążę z synem i raz na kilka razy ten trik ratował życie. Zresztą teraz też mam przy łóżku ciastka owsiane na w razie potrzeby ;)

biedna, polecam jeszcze przed podniesieniem głowy z poduszki zjedzenie jakiegoś suchego, np zbożowego ciastka. Miałam podobnie przez prawie całą ciążę z synem i raz na kilka razy ten trik ratował życie. Zresztą teraz też mam przy łóżku ciastka owsiane na w razie potrzeby ;)
W pierwszej ciąży miałam mdłości i rzyganko od początku do końca 🙈, ale tak “grubo” jak teraz, to nie było. Dlatego mam nadzieję, że tym razem będzie intensywnie, ale krótko 😅
Przekąseczki mam, ale niestety szybko wracają ;)

cześć dziewczyny zrobiłam dzisiaj powtórkę bety 😁 (po 72h ) ale nie bardzo umiem to wyliczyć, pierwsza beta 29- tego o 13 - 385,35 a druga dziś 1 sierpnia o 17 - 1292,38, pomożecie o jaki procent wzrosła ? bo nie wiem czy ja to dobrze liczę

reklama
Do góry