reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Matko miałam mikro zawał...lekarz do mnie dzwonił...myślałam że wyniki nifty złe...a on cale szczęście w nieszczęściu ze musimy krew jeszcze raz pobrać bo dostal taką informację z labolatorium...czy któraś tak z Was miała? Mam wieczorem nie brac heparyny i rano acardu i jutro przed 9 zgłosić się do niego...ja osiwieje...niby z usg nic nie wyszło więc nic nue powinno być źle... podobno czasem im sue zdarza ze trzeba pobrać jeszcze raz próbkę ale mnie to stresuje 😭😭😭😭
Nie martw się, jakby było coś źle to by Ci taka informacje przekazali. Napewno.dali ciała z badaniem albo Twoja krwia. A nikt oficjalnie do błędu się nie przyzna...szkoda Twojego czekania na nowo 🥺 ale co zrobić. 💗

reklama
Matko miałam mikro zawał...lekarz do mnie dzwonił...myślałam że wyniki nifty złe...a on cale szczęście w nieszczęściu ze musimy krew jeszcze raz pobrać bo dostal taką informację z labolatorium...czy któraś tak z Was miała? Mam wieczorem nie brac heparyny i rano acardu i jutro przed 9 zgłosić się do niego...ja osiwieje...niby z usg nic nie wyszło więc nic nue powinno być źle... podobno czasem im sue zdarza ze trzeba pobrać jeszcze raz próbkę ale mnie to stresuje 😭😭😭😭
Nie stresuj się, miałam to samo, po prostu zrobił się skrzep w twojej krwi i nie mogli jej przebadać dlatego trzeba pobrać znowu już to przerabiałam 🙄

Ja w sobotę idę na wizytę bo kończy się l4, mam nadzieję że będzie Wszytsko ok czekam na wyniki testu paapa, prenatalne idealnie dzidziuś zdrowy. Na razie to piersi sflaczale jak falki w oleju nawet nie są wrażliwe przy dotyku i mam uplawy wodniste normalnie jakby woda ze mnie leciała, nie maja żadnego zapachu taki bezwonny. Tak się zastanawiam czy to normalne 🤔 ciekawe czy w sobotę potwierdzi płeć że to dziewczynka 😊

Ja w sobotę idę na wizytę bo kończy się l4, mam nadzieję że będzie Wszytsko ok czekam na wyniki testu paapa, prenatalne idealnie dzidziuś zdrowy. Na razie to piersi sflaczale jak falki w oleju nawet nie są wrażliwe przy dotyku i mam uplawy wodniste normalnie jakby woda ze mnie leciała, nie maja żadnego zapachu taki bezwonny. Tak się zastanawiam czy to normalne 🤔 ciekawe czy w sobotę potwierdzi płeć że to dziewczynka 😊
To tak jak u mnie... Witam wstępnie w gronie Babeczek🥰.... jeśli chodzi o sluz to faktycznie miałam taki wodnisty też i czasami aż uczucie jakbym sie posikała zaraz leciałam sprawdzić:) to normalne, lekarz mowil że na skutek hormonów się zmienia w każdym etapie ciąży jest inny :) a bierzesz jakieś leki?

To tak jak u mnie... Witam wstępnie w gronie Babeczek🥰.... jeśli chodzi o sluz to faktycznie miałam taki wodnisty też i czasami aż uczucie jakbym sie posikała zaraz leciałam sprawdzić:) to normalne, lekarz mowil że na skutek hormonów się zmienia w każdym etapie ciąży jest inny :) a bierzesz jakieś leki?
Aktualnie biorę tylko euthyrox 75 i prenatal uno witaminy dla kobiet w ciąży 😊 na prenatalnych tak nie mówiła nic o płci zapytałam mówiła że wstępnie dziewczynka 😁 mam nadzieję że się tak utrzyma 😊 już się zastanawiałam skąd te uplawy 🙂

Aktualnie biorę tylko euthyrox 75 i prenatal uno witaminy dla kobiet w ciąży 😊 na prenatalnych tak nie mówiła nic o płci zapytałam mówiła że wstępnie dziewczynka 😁 mam nadzieję że się tak utrzyma 😊 już się zastanawiałam skąd te uplawy 🙂
Mi na prenatalnych tak powiedzial jak Tobie a później już się potwierdzało:).... przypomniałaś mi o witaminach bo zapomniałam 🤣 dziękuję😄.... nie przejmuj się uplawami są takie w ciąży... przerobiłam tysiac wątków o tym 🤣🤣

reklama
O nie ja słyszałam, że Redłowo to najgorsza opcja 🤭
Ja miałam same pozytywne doświadczenia. Byłam dwa razy na ginekologicznym, ze skierowania z sor, ból przeokrutny. Okazało się, że torbiel. W życiu żaden lekarz nie potraktował mnie tak serio, delikatnie i co najważniejsze, wierzył, że mnie boli jak sam sk... i się zwijam z bólu nie dlatego, że "taka moja uroda". Nie pamiętam nazwiska, ale cudowny lekarz! Dwa razy i dwa razy tak samo dobra opieka. Gdybym miała bliżej to bym rozważała. Znowu babka przyjmująca mnie w Copernicusie po poronieniu była na maxa oschła, na dzień dobry widzi, że ryczę i boli a ta do mnie "no to co tam, seks czy się pani masturbowała?" - nie żebym bała się później jakiekolwiek zbliżenia przez tą wariatkę.... Widzi, że jestem załamana, nie oczekiwałam mega wsparcia, wystarczyłoby, że "nie da się nic zrobić, przykro mi", a ta do mnie "no tak jak myślałam, tu nic nie ma". Chamska, nieprzyjemna, najgorszemu wrogowi nie życzę.... 😭 Dlatego mam lekko mówiąc pierdolca, żeby postarać się o UCK.

Do góry