reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Matko miałam mikro zawał...lekarz do mnie dzwonił...myślałam że wyniki nifty złe...a on cale szczęście w nieszczęściu ze musimy krew jeszcze raz pobrać bo dostal taką informację z labolatorium...czy któraś tak z Was miała? Mam wieczorem nie brac heparyny i rano acardu i jutro przed 9 zgłosić się do niego...ja osiwieje...niby z usg nic nie wyszło więc nic nue powinno być źle... podobno czasem im sue zdarza ze trzeba pobrać jeszcze raz próbkę ale mnie to stresuje 😭😭😭😭
Nie martw się, jakby było coś źle to by Ci taka informacje przekazali. Napewno.dali ciała z badaniem albo Twoja krwia. A nikt oficjalnie do błędu się nie przyzna...szkoda Twojego czekania na nowo 🥺 ale co zrobić. 💗

reklama
Matko miałam mikro zawał...lekarz do mnie dzwonił...myślałam że wyniki nifty złe...a on cale szczęście w nieszczęściu ze musimy krew jeszcze raz pobrać bo dostal taką informację z labolatorium...czy któraś tak z Was miała? Mam wieczorem nie brac heparyny i rano acardu i jutro przed 9 zgłosić się do niego...ja osiwieje...niby z usg nic nie wyszło więc nic nue powinno być źle... podobno czasem im sue zdarza ze trzeba pobrać jeszcze raz próbkę ale mnie to stresuje 😭😭😭😭
Nie stresuj się, miałam to samo, po prostu zrobił się skrzep w twojej krwi i nie mogli jej przebadać dlatego trzeba pobrać znowu już to przerabiałam 🙄

Ja w sobotę idę na wizytę bo kończy się l4, mam nadzieję że będzie Wszytsko ok czekam na wyniki testu paapa, prenatalne idealnie dzidziuś zdrowy. Na razie to piersi sflaczale jak falki w oleju nawet nie są wrażliwe przy dotyku i mam uplawy wodniste normalnie jakby woda ze mnie leciała, nie maja żadnego zapachu taki bezwonny. Tak się zastanawiam czy to normalne 🤔 ciekawe czy w sobotę potwierdzi płeć że to dziewczynka 😊

Ja w sobotę idę na wizytę bo kończy się l4, mam nadzieję że będzie Wszytsko ok czekam na wyniki testu paapa, prenatalne idealnie dzidziuś zdrowy. Na razie to piersi sflaczale jak falki w oleju nawet nie są wrażliwe przy dotyku i mam uplawy wodniste normalnie jakby woda ze mnie leciała, nie maja żadnego zapachu taki bezwonny. Tak się zastanawiam czy to normalne 🤔 ciekawe czy w sobotę potwierdzi płeć że to dziewczynka 😊
To tak jak u mnie... Witam wstępnie w gronie Babeczek🥰.... jeśli chodzi o sluz to faktycznie miałam taki wodnisty też i czasami aż uczucie jakbym sie posikała zaraz leciałam sprawdzić:) to normalne, lekarz mowil że na skutek hormonów się zmienia w każdym etapie ciąży jest inny :) a bierzesz jakieś leki?

To tak jak u mnie... Witam wstępnie w gronie Babeczek🥰.... jeśli chodzi o sluz to faktycznie miałam taki wodnisty też i czasami aż uczucie jakbym sie posikała zaraz leciałam sprawdzić:) to normalne, lekarz mowil że na skutek hormonów się zmienia w każdym etapie ciąży jest inny :) a bierzesz jakieś leki?
Aktualnie biorę tylko euthyrox 75 i prenatal uno witaminy dla kobiet w ciąży 😊 na prenatalnych tak nie mówiła nic o płci zapytałam mówiła że wstępnie dziewczynka 😁 mam nadzieję że się tak utrzyma 😊 już się zastanawiałam skąd te uplawy 🙂

Aktualnie biorę tylko euthyrox 75 i prenatal uno witaminy dla kobiet w ciąży 😊 na prenatalnych tak nie mówiła nic o płci zapytałam mówiła że wstępnie dziewczynka 😁 mam nadzieję że się tak utrzyma 😊 już się zastanawiałam skąd te uplawy 🙂
Mi na prenatalnych tak powiedzial jak Tobie a później już się potwierdzało:).... przypomniałaś mi o witaminach bo zapomniałam 🤣 dziękuję😄.... nie przejmuj się uplawami są takie w ciąży... przerobiłam tysiac wątków o tym 🤣🤣

reklama
O nie ja słyszałam, że Redłowo to najgorsza opcja 🤭
Ja miałam same pozytywne doświadczenia. Byłam dwa razy na ginekologicznym, ze skierowania z sor, ból przeokrutny. Okazało się, że torbiel. W życiu żaden lekarz nie potraktował mnie tak serio, delikatnie i co najważniejsze, wierzył, że mnie boli jak sam sk... i się zwijam z bólu nie dlatego, że "taka moja uroda". Nie pamiętam nazwiska, ale cudowny lekarz! Dwa razy i dwa razy tak samo dobra opieka. Gdybym miała bliżej to bym rozważała. Znowu babka przyjmująca mnie w Copernicusie po poronieniu była na maxa oschła, na dzień dobry widzi, że ryczę i boli a ta do mnie "no to co tam, seks czy się pani masturbowała?" - nie żebym bała się później jakiekolwiek zbliżenia przez tą wariatkę.... Widzi, że jestem załamana, nie oczekiwałam mega wsparcia, wystarczyłoby, że "nie da się nic zrobić, przykro mi", a ta do mnie "no tak jak myślałam, tu nic nie ma". Chamska, nieprzyjemna, najgorszemu wrogowi nie życzę.... 😭 Dlatego mam lekko mówiąc pierdolca, żeby postarać się o UCK.

Do góry