reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Kurczę.. Ja i szpitalu nawet jeszcze nie myślałam 🤷‍♀️lubię mieć Wszytsko zaplanowane, ale teraz jakoś tak nie umiem wybiegać w przyszłość..

Matko miałam mikro zawał...lekarz do mnie dzwonił...myślałam że wyniki nifty złe...a on cale szczęście w nieszczęściu ze musimy krew jeszcze raz pobrać bo dostal taką informację z labolatorium...czy któraś tak z Was miała? Mam wieczorem nie brac heparyny i rano acardu i jutro przed 9 zgłosić się do niego...ja osiwieje...niby z usg nic nie wyszło więc nic nue powinno być źle... podobno czasem im sue zdarza ze trzeba pobrać jeszcze raz próbkę ale mnie to stresuje 😭😭😭😭

Matko miałam mikro zawał...lekarz do mnie dzwonił...myślałam że wyniki nifty złe...a on cale szczęście w nieszczęściu ze musimy krew jeszcze raz pobrać bo dostal taką informację z labolatorium...czy któraś tak z Was miała? Mam wieczorem nie brac heparyny i rano acardu i jutro przed 9 zgłosić się do niego...ja osiwieje...niby z usg nic nie wyszło więc nic nue powinno być źle... podobno czasem im sue zdarza ze trzeba pobrać jeszcze raz próbkę ale mnie to stresuje 😭😭😭😭
Na pewno po prostu coś się z fiolką "zadziało"😉 Spokojnie, jak na USG było dobrze, to dalej będzie 🥰🥰🥰 Ja kiedyś robiłam krzywą glukozową i insulinową, zadzwonili do mnie na drugi dzień, że stłukła im się fiolka z moją krwią i muszę jeszcze raz przyjechać następnego dnia i od nowa glukoza do picia i dwie godziny siedzenia 🙈🙈🙈 Potem moja lekarka powiedziała, że jestem bohaterką, że dałam radę z tą glukozą 🤣🤣🤣

reklama
Do góry