Hummingbird
Zaangażowana w BB
Też chętnie się dowiemJa też Trójmiasto! Jaki szpital wybrałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też chętnie się dowiemJa też Trójmiasto! Jaki szpital wybrałaś?
Ja mam 117 po posiłku... Muszę iść w tym tygodniu an cukier ale też zgrzeszyłam i zjadłam danioIiiiii zgrzeszyłam!! Wciągłam Monte! ...no nic mam nadzieję że cukier nie będzie zły dziś mam między 100-113 po posiłkach
Kciuki dla dzisiejszych mam na wizytach
Nie jestem sama....to dobry masz do 140 powinien być po jedzonku ..u mnie szaleństwo jest tylko na czczoJa mam 117 po posiłku... Muszę iść w tym tygodniu an cukier ale też zgrzeszyłam i zjadłam danio
Dokładnie tak Nieodgadniona sprawaDaj znać po wizycie! Z tymi cukrami to naprawdę indywidualna kwestia bo czasem po zabronionym mam super a czasem jem wszytko z diety z kartki i psikus
Na pewno po prostu coś się z fiolką "zadziało" Spokojnie, jak na USG było dobrze, to dalej będzie Ja kiedyś robiłam krzywą glukozową i insulinową, zadzwonili do mnie na drugi dzień, że stłukła im się fiolka z moją krwią i muszę jeszcze raz przyjechać następnego dnia i od nowa glukoza do picia i dwie godziny siedzenia Potem moja lekarka powiedziała, że jestem bohaterką, że dałam radę z tą glukoząMatko miałam mikro zawał...lekarz do mnie dzwonił...myślałam że wyniki nifty złe...a on cale szczęście w nieszczęściu ze musimy krew jeszcze raz pobrać bo dostal taką informację z labolatorium...czy któraś tak z Was miała? Mam wieczorem nie brac heparyny i rano acardu i jutro przed 9 zgłosić się do niego...ja osiwieje...niby z usg nic nie wyszło więc nic nue powinno być źle... podobno czasem im sue zdarza ze trzeba pobrać jeszcze raz próbkę ale mnie to stresuje
Ja też Trójmiasto! Jaki szpital wybrałaś?
UCK Zaspę i Copernicusa wam odradzam. Jeżeli bardziej w stronę Gdyni to Redłowo.Też chętnie się dowiem
Super aż miło się czyta!! Oby więcej dziś takich wiadomości ❤❤Wróciłam niedawno do domu. Mój Dzidzulek rośnie ładnie, wszystko jest w porządku Ma 9 cm i serduszko bije 157 Ufff Jestem przeszczęśliwa