reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Czekałam na 4 miesiąc, myślałam że w pierwszym dniu będę czuła się dobrze i co? Guzik prawdA🙈 dziś czuje się jakby mnie czołg przejechał, w.pracy ledwo wysiedziałam taka bo byłam śpiąca. Brzuch mi tak rozpiera od środka, że szok, w pierwszej ciąży tego nie czułam. Leżę właśnie pod kocykiem a m mi oświadczył, że o 21 jedziemy auto oddać do mechanika... A jutro jego samochodem jadę do pracy... Niecierpie nie swojego auta. Miałam się przespać i odespać te noce nieprzespane i co? Spałam max pół godziny i koniec...
Już się wygadałam, lepiej mi🙈

reklama
Czekałam na 4 miesiąc, myślałam że w pierwszym dniu będę czuła się dobrze i co? Guzik prawdA🙈 dziś czuje się jakby mnie czołg przejechał, w.pracy ledwo wysiedziałam taka bo byłam śpiąca. Brzuch mi tak rozpiera od środka, że szok, w pierwszej ciąży tego nie czułam. Leżę właśnie pod kocykiem a m mi oświadczył, że o 21 jedziemy auto oddać do mechanika... A jutro jego samochodem jadę do pracy... Niecierpie nie swojego auta. Miałam się przespać i odespać te noce nieprzespane i co? Spałam max pół godziny i koniec...
Czasem trzeba się wyszumieć! 😅... Będzie lepiej jeszcze z tydzień, dwa poczujesz różnice na bank :) ja tak od 16 już poczułam przypływ energii 💥... a śpię jak bym przytomność traciła🤣... 22 i można do mnie strzelać 💤🤦‍♀️

Czasem trzeba się wyszumieć! 😅... Będzie lepiej jeszcze z tydzień, dwa poczujesz różnice na bank :) ja tak od 16 już poczułam przypływ energii 💥... a śpię jak bym przytomność traciła🤣... 22 i można do mnie strzelać 💤🤦‍♀️
Ooo to tak jak ja, tyle ze godzina 19 i melduje się już w piżamce w łóżku... 😂 A to dopiero 13 tydzień 😅

reklama
Jak ja uwielbiam cudowne plany i taka nagła organizacje mojego męża... U niego wszystko tak szybko już teraz chodź idziemy... Nienawidzę tego... Co do auta też wolę swoje a kiedyś Pan M zapomniał że jadę do pracy, wziął mój a ja musiałam jechać dlstawczakiem 🙈

Do góry