Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ważne, że wszystko dobrze!Tak i bardzo przepraszam, ale po prostu od paru dni dopiero jestem w świecie żywych i obiecuje nadrobić wszystkie zaległości
Rano biorę acard a wieczorem zastrzyczek...Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jak bierzecie acard rano czy wieczorem? I czy bierzecie w tym samym czasie co clexan czy odstęp te 12 godz?
Ja biorę acard rano a heparynę wieczorem odstęp 12 hDziewczyny powiedzcie mi jeszcze jak bierzecie acard rano czy wieczorem? I czy bierzecie w tym samym czasie co clexan czy odstęp te 12 godz?
Rano Acard, wieczorem NeoparinDziewczyny powiedzcie mi jeszcze jak bierzecie acard rano czy wieczorem? I czy bierzecie w tym samym czasie co clexan czy odstęp te 12 godz?
Nie martw się mi lekarz i w szpitalu powiedzieli ze lepiej wziąć paracetamol niż się męczyć a jest bezpieczny wiadomo nie brać co chwilę ale raz na jakiś czas można. Ja mam bóle migrenowe i też już się zdarzyło że sięgnęłam po tabletkęNie wytrzymałam...wzięłam apap...Rety ale ulga...mam nadzieję że jutro nie będę musiała już nic brać...
Ja też czekam aż moje TSH spadnie było 4,3 na początku po miesiącu 2,9 zobaczymy co będzie w kolejnym miesiącu liczę że już będzie prawidłowoDostalam wlasnie wyniki TSH i sluchajcie jest super, spadło do 1.2 a bylo ostatnio 2.7 wiec leki działają nigdy takiego nie miałam!
Do tego inne wyniki ok tylko mam odrobinę wiecej krwinek białych i jakieś niedojrzałe granulocyty w morfologii ale to minimalne przekroczenia... zobaczymy co powie lekarz w środę