reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

U nas to było takie heja! 😃
IMG_20211015_193016.jpg

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jak bierzecie acard rano czy wieczorem? I czy bierzecie w tym samym czasie co clexan czy odstęp te 12 godz?

Super bo właśnie mam zacząć brać i gdzieś słyszałam że trzeba na noc a wolę zastrzyk na noc bo mąż jest w domu i on mi robi. Także i ja będę brać rano :)

Nie wytrzymałam...wzięłam apap...Rety ale ulga...mam nadzieję że jutro nie będę musiała już nic brać...
Nie martw się mi lekarz i w szpitalu powiedzieli ze lepiej wziąć paracetamol niż się męczyć a jest bezpieczny wiadomo nie brać co chwilę ale raz na jakiś czas można. Ja mam bóle migrenowe i też już się zdarzyło że sięgnęłam po tabletkę

reklama
Dostalam wlasnie wyniki TSH i sluchajcie jest super, spadło do 1.2 a bylo ostatnio 2.7 wiec leki działają 😊 nigdy takiego nie miałam!
Do tego inne wyniki ok tylko mam odrobinę wiecej krwinek białych i jakieś niedojrzałe granulocyty w morfologii 🤔 ale to minimalne przekroczenia... zobaczymy co powie lekarz w środę 🙂🙂
Ja też czekam aż moje TSH spadnie było 4,3 na początku po miesiącu 2,9 zobaczymy co będzie w kolejnym miesiącu liczę że już będzie prawidłowo 🙂

Do góry