reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
O Niee u mnie to samo. Jedynie co umie sam kupić to papier toaletowy 🤦🏽‍♀️ Mimo ze jest zaangażowany we wszystko w domu i duże zakupy robimy od zawsze razem, to wysłany sam do sklepu jak dziecko we mgle lata i ciagle do mnie dzwoni. A potem i tak polowe rzeczy innych kupi 🤷🏻‍♀️

Ja robiłam nifty pro z testdna. Pielęgniarka w cenie przyjedzie do Ciebie do domu. Wyniki były w 3 dni robocze. Bardzo polecam.

Biorę duphaston (trochę na wyrost, ale mój lekarz się uparł ze do 20tc mam brać jak już zaczęłam) i podejrzewam ze od tego może mnie tez żołądek bolec :/
Po duphastonie czułam się okropnie, non stop mnie mdliło, zatrzymałam wodę, wszystko mi śmierdziało i nie mogłam jeździć nigdzie,bo zaraz mi wszystko podjeżdżało do gardła... Nie jestem lekarzem, ale według ulotki duphaston do 12 tygodnia, dlaczego tak długo masz brać?! 😬

Dostalam wlasnie wyniki TSH i sluchajcie jest super, spadło do 1.2 a bylo ostatnio 2.7 wiec leki działają 😊 nigdy takiego nie miałam!
Do tego inne wyniki ok tylko mam odrobinę wiecej krwinek białych i jakieś niedojrzałe granulocyty w morfologii 🤔 ale to minimalne przekroczenia... zobaczymy co powie lekarz w środę 🙂🙂

Cześć dziewczyny 😍
Ominęło mnie jakieś 250 postów.. 😱 Mam nadzieje, ze w końcu w tym tygodniu je nadrobię ale u mnie szaleństwo totalne: szukanie mieszkania, zmiana auta, jutro 18stka brata a do tego przez ostatnie tygodnie mdłości i po prostu świat wywrócony do góry nogami 🤷🏻‍♀️😂
Ale chce się pochwalić, i przy okazji zameldować, ze jesteśmy po prentalanych. Dzidziuś książkowy! To USG było tak cudowne: zobaczyć ruchy tego małego szkraba to miód na moje serce 😍❤️
PRZEDSTAWIAM WAM MAŁEGO: (tak na 85%) Antka/Franka/Ignasia (coś wybierzemy napewno 😅)

A77AAD6E-2A07-476B-8326-9A89AE4FF5BC.jpeg

85366EB8-EBEE-453C-A299-30C7CC96B6D8.jpeg

reklama
Do góry