Uni_Cat
Fanka BB :)
Oczywiście ja tak mam i łącze to z ruchami ktore Czuje od ok 16tyg takie nie rytmiczne banki co jakiś czas
Uff, czyli to normalne dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście ja tak mam i łącze to z ruchami ktore Czuje od ok 16tyg takie nie rytmiczne banki co jakiś czas
Ja też czuje ale nie w pochwie tylko na dole brzuchaOczywiście ja tak mam i łącze to z ruchami ktore Czuje od ok 16tyg takie nie rytmiczne banki co jakiś czas
Po duphastonie czułam się okropnie, non stop mnie mdliło, zatrzymałam wodę, wszystko mi śmierdziało i nie mogłam jeździć nigdzie,bo zaraz mi wszystko podjeżdżało do gardła... Nie jestem lekarzem, ale według ulotki duphaston do 12 tygodnia, dlaczego tak długo masz brać?!O Niee u mnie to samo. Jedynie co umie sam kupić to papier toaletowy Mimo ze jest zaangażowany we wszystko w domu i duże zakupy robimy od zawsze razem, to wysłany sam do sklepu jak dziecko we mgle lata i ciagle do mnie dzwoni. A potem i tak polowe rzeczy innych kupi
Ja robiłam nifty pro z testdna. Pielęgniarka w cenie przyjedzie do Ciebie do domu. Wyniki były w 3 dni robocze. Bardzo polecam.
Biorę duphaston (trochę na wyrost, ale mój lekarz się uparł ze do 20tc mam brać jak już zaczęłam) i podejrzewam ze od tego może mnie tez żołądek bolec :/
Dokładnie, to samo mam! Po jedzeniu rozluźniona na kanapie i bąbelki w brzuchu i nie, to nie jelita 13+5tak to jest moja pierwsza ciąża i tez zaczęłam już czuć a najbadziej je czuje jak leżę na plecach i ciało jest rozluźnione / odprężone to takie śmieszne a zarazem cudowne uczucie za każdym razem się uśmiecham
Tak i bardzo przepraszam, ale po prostu od paru dni dopiero jestem w świecie żywych i obiecuje nadrobić wszystkie zaległościNa pewno @Rozdepka ma wizytę u genetyka.
Prenatalne mam zapisane @TePati_95 ale nie odzywa się od września.