reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

U mnie brzuszek tez co raz mocniej widoczny 😍

Załączniki

• IMG_5290.jpg
    IMG_5290.jpg
    86,9 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Co do ciśnienia na wizytach u lekarza to mam tak samo jak piszecie 😀 mialam 150 i kazali mi w domu mierzyć 2 razy i przyjść na kolejną wizytę z pomiarami 😀 w domu mam idealne cisnienie hehe

Powodzenia wszystkim na wizytach i czekamy na same dobre informacje 🤞
A czyja dziś kolej ? Są jakieś prenatalne? Ja swoje już chce mieć za sobą🙈 a tu jeszcze ponad doba czekania. Zaczynam świrować ze stresu. Ściskam Was mocno🤗

Co do ciśnienia na wizytach u lekarza to mam tak samo jak piszecie 😀 mialam 150 i kazali mi w domu mierzyć 2 razy i przyjść na kolejną wizytę z pomiarami 😀 w domu mam idealne cisnienie hehe

Powodzenia wszystkim na wizytach i czekamy na same dobre informacje 🤞

Haha tak, z cisnieniem mam identycznie :) U lekarza też zawsze wysokie, w domu super :D

Ciekawe jak indywidualne jest to, jak szybko komu brzuszek się pojawia :) My zaczęliśmy 13 tydzień i z rana jest deelikatne uwypuklenie, a wieczorem bęben :D więc oczywiście to jednak wciąż te wzdęcia robią u mnie robotę..

W ogóle to strasznie męczą mnie bóle pleców w odcinku lędźwiowym :( macie też coś takiego? praktycznie codziennie to czuje, a jeszcze praca siedząca przez 8h mi nie pomaga.

Babeczki, któraś z Was miała takie dziwne skurcze w brzuchu podczas gwałtownego ruchu. Czy to mija?
Jak się dzisiaj przełożyłam z boku na bok to myślałam, że coś się złego stało taki mnie gwałtowny skurcz złapał... Po krótkiej chwili przeszedł ale to już nie pierwszy raz mam takie coś.

A tak z innej beczki, trzymajcie proszę kciuki, mam dziś prenatalne, bardzo się boję i stresuję... Moja najbliższą kuzynka urodziła córkę z zespołem Downa, miała 28lat. Ja mam 36 i stąd mój stres😔😔😏zresztą każda z nas pewnie stresuje się przed tego typu badaniami...

Babeczki, któraś z Was miała takie dziwne skurcze w brzuchu podczas gwałtownego ruchu. Czy to mija?
Jak się dzisiaj przełożyłam z boku na bok to myślałam, że coś się złego stało taki mnie gwałtowny skurcz złapał... Po krótkiej chwili przeszedł ale to już nie pierwszy raz mam takie coś.

A tak z innej beczki, trzymajcie proszę kciuki, mam dziś prenatalne, bardzo się boję i stresuję... Moja najbliższą kuzynka urodziła córkę z zespołem Downa, miała 28lat. Ja mam 36 i stąd mój stres😔😔😏zresztą każda z nas pewnie stresuje się przed tego typu badaniami...

Chodzi Ci o taki skurcz w dole brzucha? Ja mam coś takiego gdy gwałtownie wstanę lub kichnę - czytałam, że to przez wiązadła :)

reklama
A czyja dziś kolej ? Są jakieś prenatalne? Ja swoje już chce mieć za sobą🙈 a tu jeszcze ponad doba czekania. Zaczynam świrować ze stresu. Ściskam Was mocno🤗
Dzis ja... O 13.20 a jeszcze dojechać muszę kilkadziesiąt km... Niby mieszkam w mieście powyżej stu tys. Mieszkańców a nic tu z porządnych badań zrobić nie można....

Do góry