reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
A tak z innej beczki, bardziej przyjemnie 🙂 rosną Wam brzuszki bo ja kilka dni temu zauważyłam, że mój pępek inaczej wygląda 🙈 zawsze miałam tylko taką kreseczki a teraz rozciągnął się i zrobił się okrągły z dziurką 😁

Jestem szczupła więc to chyba nie wzdęcia aż takie 🙈 173cm i 59 kg.. Jestem zaskoczona bo z synem długo nie było widać a teraz taki pączuś 😁
Mam to samo tylko ja 163 cm i 49 kg i jakbym swój brzuch widziała razem z tym siniakiem po heparynie 😂 myślę że szybciej nam te brzuchy wyjdą...Moja to w sumie 4 ciąża...

Dzien dobry :) do mnie nadal nie dociera ze moge jednak w tym zyciu jeszcze byc mama dziewczynki i ze te sukienki i kwiatuszki za ktorymi odwracam sie od 12 lat moga stac sie realnym spelnieniem marzenia 😊 mam nadzieje ze dziecko jest zdrowe i ze naprawde jest dziewczynka i ze nie uslysze w 20 ty ze jednak jej cos tam uroslo 🤣 dlatego chyba tak ciezko mi to dopuscic do calkowitej swiadomosci. Uciesze sie po 20 tyg 😃

Co do wielkosci brzucha ja jestem mala i chuda, mam 155cm wzrostu i 44kg wagi. Nic nie widac po mnie, totalnke plasko. Ale we wszystkich ciazach tak mialam ze cokolwiek zaczyna sie pojawiac w okolicach 6 miesiaca.

Dzien dobry :) do mnie nadal nie dociera ze moge jednak w tym zyciu jeszcze byc mama dziewczynki i ze te sukienki i kwiatuszki za ktorymi odwracam sie od 12 lat moga stac sie realnym spelnieniem marzenia 😊 mam nadzieje ze dziecko jest zdrowe i ze naprawde jest dziewczynka i ze nie uslysze w 20 ty ze jednak jej cos tam uroslo 🤣 dlatego chyba tak ciezko mi to dopuscic do calkowitej swiadomosci. Uciesze sie po 20 tyg 😃

Co do wielkosci brzucha ja jestem mala i chuda, mam 155cm wzrostu i 44kg wagi. Nic nie widac po mnie, totalnke plasko. Ale we wszystkich ciazach tak mialam ze cokolwiek zaczyna sie pojawiac w okolicach 6 miesiaca.
Życzę Ci żebyś miała tą upragnioną dziewczynkę, bie wyobrażam sobie jak się cieszysz 😁🙈 u mnie podejrzewają drugiego chłopaka ale Pani doktor nie była pewna ale zobaczymy co wyjdzie z nifty 😁 mój się śmiał, że dziewczyna następnym razem ale po tym jak się czuje w tej ciąży to nie wiem czy mnie namówi 🤣

reklama
Dokladnie, dlatego na wszystko trzeba brać "poprawke" ktos musi na tym zarabiać, taka kolej rzeczy niestety😒. Kiedys nie było połowy badań i ciąża bez stresu ...Teraz non stop się lata i zawsze coś znajdą... Zauważ ze co chwilę komuś coś źle wychodzi i się stresuje. Lekarze też roznie podchodzą do ciaz jak czytam to każda z Nas jest prowadzona inaczej. Ja np co wizytę mam Usg nie korzystam z samolotu bo mój lekarz uważa że nie bada się jeśli nie ma wskazań palpacyjnie aby nie naruszyć nic. A to dr.hab.. I teraz jechałam na Izbę 60km do Katowic, bo bałam się jechac tu gdzie mieszkam żeby mnie nie badali... Tak właśnie działa psychika i autosugestia... Dlatego ja przestałam się tak stresować... I zauważyłam ze jak.co.chwile nie badam cukru to mam dobry 🤣🤣 Wkoncu stres też go podnosi😁
To u mnie znowu za każdym razem wskakuję na fotel i lekarz sprawdza czy szyjka jest zamknięta oraz śluz i ph prawidłowe 😅

Do góry