Woow woow woowtrzymam kciukiale będzie miała dobrze, tyłu starszych braci, będzie prawdziwą perełkąDziewczyny bylam dzis w szpitalu i szok. Pani doktor powiedziala ze jej zdaniem to dziewczynka!!! mowi ze w 20 tyg mi potwierdza jeszcze ale jej zdaniem nic sie nie zmieni! SZOK!!! Serio nie moge wyjsc z szoku...
reklama
StopKlatka
Fanka BB :)
Dokladnie, dlatego na wszystko trzeba brać "poprawke" ktos musi na tym zarabiać, taka kolej rzeczy niestety. Kiedys nie było połowy badań i ciąża bez stresu ...Teraz non stop się lata i zawsze coś znajdą... Zauważ ze co chwilę komuś coś źle wychodzi i się stresuje. Lekarze też roznie podchodzą do ciaz jak czytam to każda z Nas jest prowadzona inaczej. Ja np co wizytę mam Usg nie korzystam z samolotu bo mój lekarz uważa że nie bada się jeśli nie ma wskazań palpacyjnie aby nie naruszyć nic. A to dr.hab.. I teraz jechałam na Izbę 60km do Katowic, bo bałam się jechac tu gdzie mieszkam żeby mnie nie badali... Tak właśnie działa psychika i autosugestia... Dlatego ja przestałam się tak stresować... I zauważyłam ze jak.co.chwile nie badam cukru to mam dobry Wkoncu stres też go podnosiNo właśnie te normy jakieś mega wyśrubowane są. Zwłaszcza, że na krzywej w ciąży norma po godzinie to 180... Przyznaję, że nie do końca to rozumiem. A daj kobicie w ciąży jakieś normy do przestrzegania i niech jej wyjdzie coś nie tak...
Ja mam zawsze przed wizytą ciśnienie 170... Przez to musiałam cały miesiąc dwa razy dziennie sobie mierzyć. Okazało się, że nie mam nadciśnienia tylko tak na mnie działa wizyta u gina. Jutro prenatalne, już się stresuje. Dziś jak mnie M wkurzył miałam 150/100, aż ciśnieniomierz zapiszczałTulę! Ja w piątek byłam tak zestresowana, że jak mnie lekarz zobaczył to tradycyjnie mówi, ze najpierw USG, bo wcześniej to rozmowy ze mną nie będzie. Ale nie żebym jakoś super się uspokoiła, teraz już zaczyna mnie brzuch boleć na myśl o wtorkowych prenatalnych. Także tak.
Dzięki, uspokoiłam się.Wystarczy kod e-skierowania. Nie trzeba mieć papierka.
Sandra2307
Przeczekam noc i zobaczę co będzie.. Kurcze w tej ciąży mamy przejebane jeśli chodzi o takie sprawy..Myślę, że ja na Twoim miejscu skonsultowałabym to jutro rano jeszcze z rodzinnym. Nie ma co bagatelizować, tym bardziej skoro masz podwyższoną temperaturę.
Ehhhh weszłam na moje ikp i ściągnęłam sobie na telefon. No chyba mnie przyjmie...Jak masz kod to i tak dobrze. Mój ojciec raz był i wzial papierowe to pani się na niegowudarla ze papier marnuje bo ona ma w systemie...natomiast babcia byla na zabieg na zaćmę i Panu wystawił skierowanie nie dała papierka to się datli ze jak bez skierowania...masakra co lekarz przychodnia to inaczrj
M_imi
Hahaha u mnie to samo! Rano przed kawa codziennie mierzę żeby mieć pewność że mogę wypić i ciśnienie niskie. U lekarza podwyższone Juz mi kazał przychodzić z pomiarami z domu.Ja mam zawsze przed wizytą ciśnienie 170... Przez to musiałam cały miesiąc dwa razy dziennie sobie mierzyć. Okazało się, że nie mam nadciśnienia tylko tak na mnie działa wizyta u gina. Jutro prenatalne, już się stresuje. Dziś jak mnie M wkurzył miałam 150/100, aż ciśnieniomierz zapiszczał
Mi teżHahaha u mnie to samo! Rano przed kawa codziennie mierzę żeby mieć pewność że mogę wypić i ciśnienie niskie. U lekarza podwyższone Juz mi kazał przychodzić z pomiarami z domu.
StopKlatka
Syndrom Białego Fartucha też go mamHahaha u mnie to samo! Rano przed kawa codziennie mierzę żeby mieć pewność że mogę wypić i ciśnienie niskie. U lekarza podwyższone Juz mi kazał przychodzić z pomiarami z domu.
reklama
Joasia M
Ja też bym jutro skonsultowała z rodzinnym bo ta temperatura nie jest bezpieczna...Myślę, że ja na Twoim miejscu skonsultowałabym to jutro rano jeszcze z rodzinnym. Nie ma co bagatelizować, tym bardziej skoro masz podwyższoną temperaturę.