reklama
kasiarem1
Fanka BB :)
O matko, ja też mam tak przy kichaniu! Albo gwałtownym ruchu. Tak pod brzuchem w stronę pachwiny z prawej albo lewej albo o zgrozo z dwóch stron! Ostatnio aż gwiazdy przed oczami zobaczyłam...
Załączniki
Joasia M
Też czekam w poniedziałek pobranie we wtorek wysyłka, ale ja robiłam u swojego lekarza i powiedział żebym w poniedziałek się odzywała bo mogą już być. Ja wzięłam nifty plus, któraś z dziewczyn miała po 3 dniach chyba.Hej Przyszle Mamusie czy ktoras z Was robila badania NIFTY? Jak dlugo czekalyscie na wyniki? Za mna dopiero 2 dni po oddaniu probki, a na wyniki czeka sie od 10-15dni. Caly czas mysle o wynikach, a ta bezsilność mnie wykańcza.
Pozdrawiam
Sandra2307
Hej hej wczoraj jakoś nie miałam czasu odezwać się po prenatalnych pozatym pisałam Wam, że po ciuchu liczyłam na dziewuszkę i jak pani doktor mówiła, że coś widać między nogami to gdzieś było trochę rozczarowania ale ogólnie dzidziuś nie chciał się pokazać pani doktor mówiła nawet, że bawił się pępowiną bardzo podobało mi się to badanie, mam wrażenie, że trwało długo a lekarka wszystko opowiadała i tłumaczyła, dzidziuś zdrowy bez problemu w środku mogła być moja przyjaciółka gdzie bardzo się ucieszyłam nifty zrobione i powiedziano, że tak średnio 10 dni roboczych trzeba czekać co do siusiaka powiedziała, że różnie bywa i to nie jest 100 % na koniec zapytała czy chcemy o coś zapytać i czy jeszcze coś zobaczyć, suuuper było
Sandra2307
Dorciaaaa88
Cześć Dziewczyny, cały czas Was czytam, ale mało się udzielam U mnie 11+2, prenatalne w przyszłym tygodniu. Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej, wyszła mi lekka anemia i podwyższone ciśnienie więc mam zmiane witamin i leki na ciśnienie. Mam pytanie do dziewczyn, które zdecydowały się na NIFTY. Jaki jest u Was koszt tych badań i czy robicie je jednocześnie ze standardowymi prenatalnymi?
agunia4ever
Cześć Dziewczyny, cały czas Was czytam, ale mało się udzielam U mnie 11+2, prenatalne w przyszłym tygodniu. Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej, wyszła mi lekka anemia i podwyższone ciśnienie więc mam zmiane witamin i leki na ciśnienie. Mam pytanie do dziewczyn, które zdecydowały się na NIFTY. Jaki jest u Was koszt tych badań i czy robicie je jednocześnie ze standardowymi prenatalnymi?
U mnie 11+1 Prenatalne (USG+PAPPA) robię 15.10 w prywatnym szpitalu z kontraktem z NFZ wiec mam za friko z racji wieku. Nifty mam 13.10 i kosztuje mnie niecałe 2400 zł wraz z ubezpieczeniem.
Super! Ja też na tym Twoim USG chyba widzę siusiaka. Za kilka dni będziesz miała pewność na 100%.A właśnie wiem, że uwielbiacie zdjęcia a więc proszę to moja kruszynka
reklama
Justyna1991
Ja robiłam w środę, a lekarz zadzwonił z wynikami we czwartek po godz. 21.Hej Przyszle Mamusie czy ktoras z Was robila badania NIFTY? Jak dlugo czekalyscie na wyniki? Za mna dopiero 2 dni po oddaniu probki, a na wyniki czeka sie od 10-15dni. Caly czas mysle o wynikach, a ta bezsilność mnie wykańcza.
Pozdrawiam
Udzielałam się na początku, później zniknęłam, ale jestem!
Mój lekarz na prenatalnych powiedział, że na 70-80% procent chłopak, pokazywał mi nawet sterczący wyrostek, tydzień później doszłam wyniki NIFTY - zdrowa dziewczynka Mam w domu synka także radość przeogromna
Kolejna wizyta we wtorek, mam nadzieję, że lekarz potwierdzi to co wyszło w NIFTY.