reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
A ja mam pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci - jak odczuwałyście pierwsze ruchy? Tzn jakie to mniej więcej uczucie? 🙂

A ja mam pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci - jak odczuwałyście pierwsze ruchy? Tzn jakie to mniej więcej uczucie? 🙂

Te pierwsze to coś w rodzaju bulgotania tylko bez dźwięku. Jakby jakiś mały pęcherzyk posmyrał Cię od wewnątrz. Z czasem oczywiście przybierają na sile i już czujesz wyraźne kopnięcia i rozpychanie 😍

Te pierwsze to coś w rodzaju bulgotania tylko bez dźwięku. Jakby jakiś mały pęcherzyk posmyrał Cię od wewnątrz. Z czasem oczywiście przybierają na sile i już czujesz wyraźne kopnięcia i rozpychanie 😍
No właśnie ja jakbym zaczęła czuć takie smyrania, tylko myślę że 12 tydz to zdecydowanie za wcześnie na to i nie wiem czy to po prostu skóra mnie nie swędzi bo się np. rozciąga... 🤷🏻‍♀️

Planuje do końca roku, bo i trak pracuje w domu. No chyba że

Znajoma takie po swoim bobo chciała sprzedać za 100zl nie wiem ile muszą kosztować nowe 🤷‍♀️

Ja jestem pulpet. Miałam nawet iść na konsultację do bariatry, ale musiałam zmienić na ginekologa 😁 brzuch mam spory swój osobisty, ale teraz stał się cały twardy już nie da się wciągnąć 😂 6mc śmiało.
o dokladnie! Ciężko mi tez juz wciągnąć brzuch na dole 🤣 nawet jak siedzę to mi wygodniej jak go "wypuszczam" niż jak wcześniej mialam jakieś napięcie miesni aby tak nie odstawał 🤣🙈 No i na samym dole czuje twarde jak stoję, pod tą fałdką 🙂

No właśnie ja jakbym zaczęła czuć takie smyrania, tylko myślę że 12 tydz to zdecydowanie za wcześnie na to i nie wiem czy to po prostu skóra mnie nie swędzi bo się np. rozciąga... 🤷🏻‍♀️
Miałam coś takiego ostatnio w aplikacji :)
C9B69B40-126A-4E50-8003-D4CB326D79AF.png

reklama
Do góry