agunia4ever
Fanka BB :)
Ja jutro odbieram wyniki pappa.... mam takiego stracha że szok......
Trzymam kciuki. Napewno będzie wszystko dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro odbieram wyniki pappa.... mam takiego stracha że szok......
Wliczają się i trzynastki i premie wszystkie. Ja miałam właśnie 13 pensję w styczniu i bonus roczny w kwietniu i wszystko mi uwzględnili do macierzyńskiego. Jak to jest z L4 to nie wiem.
A ja mam pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci - jak odczuwałyście pierwsze ruchy? Tzn jakie to mniej więcej uczucie?
No właśnie ja jakbym zaczęła czuć takie smyrania, tylko myślę że 12 tydz to zdecydowanie za wcześnie na to i nie wiem czy to po prostu skóra mnie nie swędzi bo się np. rozciąga...Te pierwsze to coś w rodzaju bulgotania tylko bez dźwięku. Jakby jakiś mały pęcherzyk posmyrał Cię od wewnątrz. Z czasem oczywiście przybierają na sile i już czujesz wyraźne kopnięcia i rozpychanie
o dokladnie! Ciężko mi tez juz wciągnąć brzuch na dole nawet jak siedzę to mi wygodniej jak go "wypuszczam" niż jak wcześniej mialam jakieś napięcie miesni aby tak nie odstawał No i na samym dole czuje twarde jak stoję, pod tą fałdkąPlanuje do końca roku, bo i trak pracuje w domu. No chyba że
Znajoma takie po swoim bobo chciała sprzedać za 100zl nie wiem ile muszą kosztować nowe
Ja jestem pulpet. Miałam nawet iść na konsultację do bariatry, ale musiałam zmienić na ginekologa brzuch mam spory swój osobisty, ale teraz stał się cały twardy już nie da się wciągnąć 6mc śmiało.
Miałam coś takiego ostatnio w aplikacjiNo właśnie ja jakbym zaczęła czuć takie smyrania, tylko myślę że 12 tydz to zdecydowanie za wcześnie na to i nie wiem czy to po prostu skóra mnie nie swędzi bo się np. rozciąga...
Ja też mam taki planJeśli siły pozwolą i wszystko będzie okej to chciałabym conajmniej do końca roku, mam nadzieję że tak się uda bo inaczej to zwariuje w domu [emoji28]