3kg i 3kg przed samą ciąża na wakacjach... 16dni na all robią swoje ale przed tym schudłam 11 kg, więc i tak jestem chudsza niż kiedyś... Już niedługo...A tak wgl ile przytyłyście juz od początku ciąży? Czy tylko mi waga zrobiła UP!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3kg i 3kg przed samą ciąża na wakacjach... 16dni na all robią swoje ale przed tym schudłam 11 kg, więc i tak jestem chudsza niż kiedyś... Już niedługo...A tak wgl ile przytyłyście juz od początku ciąży? Czy tylko mi waga zrobiła UP!
To samo u mnie...Mam nadzieję ale jednak tyłu głowy strach jest. Ta ciąża psychicznie mnie zniszczy I ten strach ciągły strach...
U mnie jakoś 0,5-1 kg na plusie. Zależy od dnia. No ale nadrabiam brzuchem, który tylko pod luźnymi bluzkami da się ukryć (dzięki Bogu za duży biust, który robi namiocik kamuflujący ).A tak wgl ile przytyłyście juz od początku ciąży? Czy tylko mi waga zrobiła UP!
Dołączam a po covidzie tak się wzięłam za siebie, już byłam szprycha i M skorzystał i zaszczepił mnie i poszprychowałam sobieWitaj w klubie ;p będziemy spaślaczki ale przynajmniej można zajadać legalnie! omnommmm
Ja odebrałam i nic z nich nie rozumiem. Nic a nic.Ja jutro odbieram wyniki pappa.... mam takiego stracha że szok......
A bierze się do tego premie i dodatki??? Kojarzysz może coś?Ja do końca roku lub do końca stycznia
Szczerze powiedziawszy myślę o końcu stycznia ze względów finansowych, bo jednak L4 i macierzyński to średnia z bodajże 12 miesięcy.
Oo supermoże nie odczuje tych 80procentWliczają się i trzynastki i premie wszystkie. Ja miałam właśnie 13 pensję w styczniu i bonus roczny w kwietniu i wszystko mi uwzględnili do macierzyńskiego. Jak to jest z L4 to nie wiem.
Dziecko by miało etat zapewniony hahahahahDo 2 tygodni przed TP jeśli wszystko będzie ok. Nie chciałabym jednak zacząć rodzić w pracy
Ja wchodzę teraz w rzeczy te sprzed schudnięcia. Ale większość wyrzuciłam, bo nie brałam pod uwagę faktu, że przytyję Ale generalnie nie kupuje ani jednej rzeczy ciążowej, bo i tak chodzę w legginsach i sukienkach a one rosną ze mnąJa czekam na paczkę z hm że spodniami ciążowymi i leginsami bo wstyd mi już chodzić tylko w jednych spodniach do pracy bo tylko w jedne się mieszczę
Zazdro, ja teraz w trakcie 11 tygodnia, 3kg na plusie i też mnie strasznie mdliło ale ja te mdłości zakładałam najczęściej słodyczami, więc nie ma się co dziwić...-0,5 kg. Mdłości mnie zamęczały Poza tym ja dopiero kończę 11tc