reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Dobrze, że mówicie bo przynajmniej nie jest mi tak przykro, że powinno się mieć piekne włosy a mi lecą, że hej i właśnie boję się co dalej.. bo ogólnie nie mam rewelacyjnych włosów 🥺

Dzis nadszedł dzien powrotu do pracy po 2.5 tyg urlopie. Powiedzialam też dziś kierowniczce o ciąży. Miałam mega stres, ogromny, ledwo oddech łapałam i cała czerwona twarz, czułam to haha ale reakcja była pozytywna, cieszyła się i powiedziała, że cokolwiek mi potrzeba to się dogadamy i bez żadnego problemu. Zaczną też szukać kogoś na moje miejsce bo nie wiem ile będę jeszcze pracować. Chciałam być tutaj fer i nie zostawiać ich z dnia na dzień. Dostalam tez info ze jak będę chciała to mam do czego wracać wiec tez milo 😊😊 fajna psychiczna ulga w tym temacie, że nie muszę się tak kryć z lekarzem i potrzebnym wolnym czasem czy pracą zdalną lub złym samopoczuciem. 🙈

Teraz tylko tydzien do usg.. stres ze hej aby było dobrze! Ale musi być, bo nic złego mi się nie dzieje 😊 czasem się zastanawiam czy to ja jakoś przytyłam czy też już lekko mi brzuch już widać 🤣 ogolnie nie jestem osobą szczupłą także mam trochę swojego ciałka i tak trudno mi określić do końca 😅

Trochę się rozpisałam 🙃
Ja też (delikatnie mówiąc) mam trochę swojego ciałka i jak pochodzę, czy przejdę się na spacer, to brzuch mi tak wywala, że nie ciężko się domyślić, że to ciąża :) Jak siedzę na tyłku, to młoda chyba też się za wiele nie wierci i tego brzucha wtedy nie widać.

reklama
Kurcze tez bym w lumpeksie kupila...wiecie co jak 11 lat temu urodziłam syna to serio kupowałam mu dużo rzeczy w lumpeksach tzn. Nie bieliznę ale spodnie kurtki koszule bluzki bo było taniej a i tak szybko wyrastał a te ubranka na dzieci do 1 roku życia to wogole nie zniszczone...nikt nie wie ze do chrztu mial ubranie z lumpeksu takie beżowe ogrodniczki i kombinezon biały bo to zima było tylko koszule mu kupiłam. Teraz widzę że jak są promocje to można sue fajnie obkupić w sklepie...nie mogę się doczekać aż zacznę te ubranka kupować 🤪🤪🤪
No.pewnie jest dużo firmowych pięknych rzeczy i nie tylko takie co w sieciówkach 😁 sama nie mogłam się powstrzymać i kupiłam buciki z myślą że komuś dam ;p
Polish_20211006_140309126.jpg

...
Teraz tylko tydzien do usg.. stres ze hej aby było dobrze! Ale musi być, bo nic złego mi się nie dzieje 😊 czasem się zastanawiam czy to ja jakoś przytyłam czy też już lekko mi brzuch już widać 🤣 ogolnie nie jestem osobą szczupłą także mam trochę swojego ciałka i tak trudno mi określić do końca 😅

Ja jakąś wyjątkową chudzinką nie jestem, ale też wydaje mi się, że coś tam powolutku widać 😄
Wczoraj narzeczony mi się bardzo przyglądał jak szykowałam sobie kąpiel i sam stwierdził, że to już chyba to, bo dół brzucha taki napięty jest i to raczej nie zwykły tłuszczyk 😂
Także się pocieszałam, bo o ile brzuch miałam dość szczupły, to akurat na podbrzuszu zawsze taka fałdka była 🤣

reklama
Do góry