Gocha 05
Fanka BB :)
Tydzień temu miałam tak samo Cudowne uczucie obudzić się i nie mieć mdłościJa również czekam na same najlepsze wiadomości z dziś
Słuchajcie muszę Wam powiedzieć, że dzis pierwszy dzień od ponad tygodnia wstałam i nie jest mi niedobrze i nic w łóżku nie jadłam rano. Szok! Ciekawe, jak długo to potrwa, ta chwila wytchnienia dobre i kilka godzin spokoju hehe.
Do tego po 5 dniach nie mam dzis ochoty na ogórkowa!!! Chyba zrobię dziś pomidorową
Mąż wczoraj do mnie przyszedl i mówi że musimy poważnie porozmawiac... bo ja mu chyba zakwaszę to dziecko tymi ogórkami hahahaha
Ja zawsze bezA ja mam pytanie z ciut innej beczki: jaki biustonosz polecacie do spania?korzystacie? Czy śpicie bez?,
Tak jak pisałam wyżej, od tygodnia nie mam mdłości o o ile na początku mnie to ucieszyło to im bliżej wizyty tym bardziej warjowałam że coś jest nie takEhh powiem Wam że pewnie jestem mega uciążliwa ale juz zaczynam się stresować czy wszystko jest ok skoro dziś czuje się te kilka godzin rano lepiej i nie jest mi niedobrze... dramat oczywiście nie mogę czytać internetu bo tam od razu.. nawet nie chce mówić. Wiem, ze objawy przychodzą i odchodzą ale jakoś automatycznie czlowiek się nakręca