reklama
Marcepan121
Zaciekawiona BB
Oooo tez po ostatniej ciąży wyszło, ze choruje na hashimoto. Jak to wyglada u Ciebie z przyjmowaniem leków? Musiałaś coś zmieniać? I oczywiście, trzeba myśleć tylko pozytywnie! Ciąża to nie matematyka, tu nie ma tylko 0 lub 1, każda jest inna.dzięki dziewczyny, staram się myśleć pozytywnie mam tylko nadzieję, że nie ma to związku z hashimoto zobaczymy co jutro powie lekarz
Okropny ból
Zaciekawiona BB
Ja palilam. Jak zrobilam test to od razu przestałam i tak od testu se 3 tyg chodziłam poirytowana. Teraz przeszloA ja mam pytanie z innej beczki może mnie nie zlinczujecie czy któraś z was paliła przed ciąża?? Ja paliłam i teraz ta złość na ludzi to sama nie wiem czy zmiana nastrojów czy to przez brak palenia bo człowiek wbija sobie w głowę... Denerwują mnie wszyscy, własny mąż jakim kolwiek słowem doprowadza mnie do Białej gorączki...
olciak19
Fanka BB :)
Też idę w środę, z jednej strony nie mogę się doczekać, bo po tej wizycie chcemy powiedzieć najbliższym a z drugiej strony zaczyna się stres, żeby wszystko było okejDzień dobry U mnie dziś tak pięknie słoneczko świeci a mi się nic nie chce
Skończyły się mdłości ale zaczęły zawroty głowy i niewiem co gorsze W środę mam wizytę. Wydawało mi się, że się nie denerwuje ale od dwóch dni mam koszmary
K
Kropka.88
Gość
Dziekuje dołączyłam tu bo poki co nie znam terminu, lekarza mam w czwartek dopiero. z aplikacji wychodzi termin 4.05 ale roznie to moze bycJa skończyłam w lipcu 32 i też to moja pierwsza ciąża.
@Kropka.88 jeszcze nie miałam okazji pogratulować, choć widziałam Twoje wpisy w Staraczkach. Dołączasz do nas, czy majowych?
luv
Początkująca w BB
wyrównałam tsh do 1,8 µIU/ml Letroxem 100mcg a po pozytywnym teście zrobiłam betę żeby potwierdzić ciążę i tsh skoczyło wtedy do 4,2 µIU/ml endokrynolog zwiększyła dawkę do Letrox 150mcg i przepisała dodatkowo jodid 100mcg (łącznie suplementuje 250mcg jodu dziennie, bo biorę jeszcze femibion 1, w którym jest 150mcg)Oooo tez po ostatniej ciąży wyszło, ze choruje na hashimoto. Jak to wyglada u Ciebie z przyjmowaniem leków? Musiałaś coś zmieniać? I oczywiście, trzeba myśleć tylko pozytywnie! Ciąża to nie matematyka, tu nie ma tylko 0 lub 1, każda jest inna.
a ty badałaś już tsh? też skoczyło?
Marcepan121
Zaciekawiona BB
Niestety jeszcze nie. Mieszkam w Niemczech i tu nie ma prywatnych laboratoriów. Czekam na moją wizytę we wtorek i potwierdzenie ciąży. Moja pani ginekolog wypisze mi dopiero skierowanie do Endo. Na szczęście oboje są w tym samym budynku, wiec może uda mi się chociaż pobranie krwi załatwić w ten sam dzieńwyrównałam tsh do 1,8 µIU/ml Letroxem 100mcg a po pozytywnym teście zrobiłam betę żeby potwierdzić ciążę i tsh skoczyło wtedy do 4,2 µIU/ml endokrynolog zwiększyła dawkę do Letrox 150mcg i przepisała dodatkowo jodid 100mcg (łącznie suplementuje 250mcg jodu dziennie, bo biorę jeszcze femibion 1, w którym jest 150mcg)
Joasia M
Jak przeczytałam psie dziecko to się uśmiechnęłam do siebie, mój mąż tez tak na naszego Francuza mowi psie dziecko...jakiś czas temu rozważal czy może by go do przedszkola nie przyjęliJeśli to tylko jednorazowe plamienie a nie czysta żywa krew to na prawdę się nie denerwuj, będzie dobrze , to nic złego nie musi oznaczać zobacz do wizyty zostało Ci tylko 26h, a pewnie długo na nia czekałaś. Już jutro wszystkiego się dowiesz
ja nie mam jeszcze dziecka (No może psie dziecko )
agula301
No ale przecież są psie przedszkola my mamy labka czekoladowegoJak przeczytałam psie dziecko to się uśmiechnęłam do siebie, mój mąż tez tak na naszego Francuza mowi psie dziecko...jakiś czas temu rozważal czy może by go do przedszkola nie przyjęli
reklama
U mnie tsh wyszlo 4,6..... naszczescie we wtorek idę do mojego ginekologa to ogladnie moje wyniki I pewnie powie co dalej....wyrównałam tsh do 1,8 µIU/ml Letroxem 100mcg a po pozytywnym teście zrobiłam betę żeby potwierdzić ciążę i tsh skoczyło wtedy do 4,2 µIU/ml endokrynolog zwiększyła dawkę do Letrox 150mcg i przepisała dodatkowo jodid 100mcg (łącznie suplementuje 250mcg jodu dziennie, bo biorę jeszcze femibion 1, w którym jest 150mcg)