Ola0207
Fanka BB :)
I jaA czy jest u ktoś kto czeka na swoje pierwsze dziecko...bo zaczynam czuć się niezręcznie nie tylko stara ale do tego pierworódka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jaA czy jest u ktoś kto czeka na swoje pierwsze dziecko...bo zaczynam czuć się niezręcznie nie tylko stara ale do tego pierworódka
Ja czekam też na pierwsze dziecko. Do tego się rozchorowałam. Jestem załamana. Zle się czuje. Wg mam złe przeczucie. Boję się wtorkowej wizyty że coś będzie nie tak....A czy jest u ktoś kto czeka na swoje pierwsze dziecko...bo zaczynam czuć się niezręcznie nie tylko stara ale do tego pierworódka
Kochana, zachowaj spokój będzie dobrzena 10:20 mam wizytę, ale do poniedziałku chyba zwariuje dzisiaj po 2 tygodniach spokoju znowu rano miałam plamienie (ostatnio miałam jednodniowe w dniu @ i się już nie potwórzyło, beta rosła więc byłam spokojna) nie wiem czy coś z tego będzie
Ja też kończę niedługo 33Dlaczego uwazasz ze jestes stara?
Ja w listopadzie skoncze 33lata i obecnie jestem w ciazy z 1 dzieckiem
Będzie dobrzeJa czekam też na pierwsze dziecko. Do tego się rozchorowałam. Jestem załamana. Zle się czuje. Wg mam złe przeczucie. Boję się wtorkowej wizyty że coś będzie nie tak....
Witamy w naszym groniePo pierwsze:
spokojnie. W poprzedniej ciąży też miałam plamienie już po implantacji zarodka, wystraszyłam się, nawet poszłam do szpitala. Okazało się, że nic się nie dzieje i tak nieraz jest.
Po drugie:
Witam się z Wami do tej pory tylko Was podczytywałam. W poniedziałek miałam dwa pozytywne testy, w przyszły wtorek mam pierwsza wizytę. Jest to moja trzecia ciąża, mam już dwie córki. Ciężko mi stwierdzić, który to tydzień, bo po pierwsze nigdy nie miałam regularnych cykli, a po drugie niedawno dopiero skończyłam karmić piersią i pod koniec czerwca miałam swój pierwszy okres. Ale strzelam, ze być może to jest teraz jakiś 6 tydzień. Tak czy siak mam nadzieje, że nie będę musiała się nigdzie przenosić ;p
Kurcze, takie maleństwo, też byłam taka drobniutka jak się urodziłam 2450g ważyłam. Heh śmieje się, że jakby mój Olek taki był to bym mocniej pierdła i by wyskoczył chociaż i tak jak na jego wagę i pierwszy poród to i tak szybko mi poszło.
Obyśmy wszystkie miały tym razem też takie łatwe i szybkie porody
Malutka była strasznie aż się bałam jej brać poród miałam mega szybki i przyjemny o ile można tak powiedzieć, ale nie urodziłam łożyska, miałam usuwane w pełnej narkozie okazało się że było przyrośnięteKurcze, takie maleństwo, też byłam taka drobniutka jak się urodziłam 2450g ważyłam. Heh śmieje się, że jakby mój Olek taki był to bym mocniej pierdła i by wyskoczył chociaż i tak jak na jego wagę i pierwszy poród to i tak szybko mi poszło.
Obyśmy wszystkie miały tym razem też takie łatwe i szybkie porody
Padł czyli zabawa się udałaPokaże Wam jak moje dziecko zostało na koniec pokonane przez Energylandię Zobacz załącznik 1312603
Ja czekam na pierwsze maleństwo !A czy jest u ktoś kto czeka na swoje pierwsze dziecko...bo zaczynam czuć się niezręcznie nie tylko stara ale do tego pierworódka