N
nicolajulia
Gość
Cudowne wieści!!!Według OM przełom 6/7 ale lekarz mówi że maleństwo wygląda mu na 5+6 termin wyznaczył od 19 do 24. 04. 22 serduszko było widać i słychać jak pika piękne uczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne wieści!!!Według OM przełom 6/7 ale lekarz mówi że maleństwo wygląda mu na 5+6 termin wyznaczył od 19 do 24. 04. 22 serduszko było widać i słychać jak pika piękne uczucie
Ja mam pierwszą w czwartek ale lekarz nie ma usg w gabinecie tylko dopiero wystawi mi skierowanie niestety.A kiedy masz tą pierwszą wizytę? Ja dziś 6+4
Na Twoim miejscu udałabym się do lekarza wcześniej. Przy zapaleniu pęcherza najczesciej potrzebny jest antybiotyk i nie ma co zwlekacDziewczyny ja z innej beczki.. Co na zapalenie pęcherza? Boli mbie przy sikaniu i w nocy miałam mocz zabarwiony krwią.. Znacie jakieś domowe sposoby? Wizytę mam dopiero 7 września
U mnie też już po wizycie
Dziś byłam w Enel medzie, także zdjęciem niestety się nie pochwalę, bo generalnie to nic na nich nie widać, jakość poraża w piątek idę do swojego lekarza i mam nadzieję, że wtedy coś tu wstawię
Według OM u mnie dziś jest 7t0d, ale zarodek (tak, jeden, na szczęście ) jest młodszy - 6t4d, ma 7mm serce już bije i mam nadzieję, że tak już zostanie
Wspaniałe wiadomości domyślam się, jak wspaniale musisz się teraz czuć mega
Ja jak na razie na luzie, ale pewnie w środę wieczorem lub maksymalnie w czwartek rano złapie mnie stres i na niczym się skupić nie będę mogła a wizyta dopiero na 19:15Ojj duża ulga! Jak się tam położyłam, to się cała trzęsłam i czekałam, jak na ścięcie...
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu
Super! Pokazywał Ci lekarz jak sobie „błyszczy” serduszko na usg? super to wyglada! Tez mam taka różnice jak u Ciebie bo byłam 6t4d a wg usg było 6t1d i wizytę tez mam teraz w piatek, to już będzie 9t0d wg omU mnie też już po wizycie
Dziś byłam w Enel medzie, także zdjęciem niestety się nie pochwalę, bo generalnie to nic na nich nie widać, jakość poraża w piątek idę do swojego lekarza i mam nadzieję, że wtedy coś tu wstawię
Według OM u mnie dziś jest 7t0d, ale zarodek (tak, jeden, na szczęście ) jest młodszy - 6t4d, ma 7mm serce już bije i mam nadzieję, że tak już zostanie
Dziekuje za wsparcie@May ja miałam identyko jak dziewczyny. Doczytałam ze udało się umówić do lekarza, wspaniale! Jutro wizyta tak? Który będziesz miała tydzień i dzien? Będą Ci robić usg?
Super! Pokazywał Ci lekarz jak sobie „błyszczy” serduszko na usg? super to wyglada! Tez mam taka różnice jak u Ciebie bo byłam 6t4d a wg usg było 6t1d i wizytę tez mam teraz w piatek, to już będzie 9t0d wg om