T
TakaJaa
Gość
Boziu a ja do wtorku ale w następnym tygodniu. Jak patrzę na wasze pozytywne info i zdjęcia z USG to czuję zazdrooooooość!!!Super piekne zdjęcie, czekam do środy na swoje pierwsze zdjątko upragnione
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boziu a ja do wtorku ale w następnym tygodniu. Jak patrzę na wasze pozytywne info i zdjęcia z USG to czuję zazdrooooooość!!!Super piekne zdjęcie, czekam do środy na swoje pierwsze zdjątko upragnione
Ja też pierwsza wizyte mam przed soba. I tez juz sie niecierpliwięBoziu a ja do wtorku ale w następnym tygodniu. Jak patrzę na wasze pozytywne info i zdjęcia z USG to czuję zazdrooooooość!!!
Dziewczyny ja z innej beczki.. Co na zapalenie pęcherza? Boli mbie przy sikaniu i w nocy miałam mocz zabarwiony krwią.. Znacie jakieś domowe sposoby? Wizytę mam dopiero 7 września
Żurawit. Cudownie działa na pęcherz i zapalenie oraz bakterie w moczu.Dziewczyny ja z innej beczki.. Co na zapalenie pęcherza? Boli mbie przy sikaniu i w nocy miałam mocz zabarwiony krwią.. Znacie jakieś domowe sposoby? Wizytę mam dopiero 7 września
Dużo witaminy C, woda z sokiem z cytryny, pić rumianek, ale też nasiadówki w rumianku albo w czystej ciepłej wodzie, ważne żeby dużo pić i sikać, żeby jak najwięcej bakterii wyszło z pęcherza.Dziewczyny ja z innej beczki.. Co na zapalenie pęcherza? Boli mbie przy sikaniu i w nocy miałam mocz zabarwiony krwią.. Znacie jakieś domowe sposoby? Wizytę mam dopiero 7 września
A kiedy masz tą pierwszą wizytę? Ja dziś 6+4Ja też pierwsza wizyte mam przed soba. I tez juz sie niecierpliwię
U mnie dopiero 7+0... ile jeszcze przed nami
A po jakim czasie, jesli moge spytac, te bole?? Czy moga sie pojawic po jakims czasie? Xx
Wiesz co, u mnie to od razu było krwawienie i jednoczesne skurcze - potem po prostu nabierały na sile także mną się W OGÓLE NIE SUGERUJ!
@May ja miałam identyko jak dziewczyny. Doczytałam ze udało się umówić do lekarza, wspaniale! Jutro wizyta tak? Który będziesz miała tydzień i dzien? Będą Ci robić usg?Mozliwe. Ja dostałam skurczy dużych macicy, krew leciała odrazu, także u ciebie póki co to nie to, być może prog niski.