U
usuniecie
Gość
Zazwyczaj wtedy jest ta o dzien mlodsza aktualna. ale roznie bywa, na usg wgl co innegoU mnie identycznie, jedna apka 5+3, druga 5+2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazwyczaj wtedy jest ta o dzien mlodsza aktualna. ale roznie bywa, na usg wgl co innegoU mnie identycznie, jedna apka 5+3, druga 5+2
Ja też mam mój kalendarzyk i Preglife obydwie pokazują tak samo. Ciekawe od czego to zależyJa bym chciała UCZKiN
To czekamy razem bo ja 04.09, damy radę
Tak, mam zainstalowany Mój kalendarzyk (bo z niego korzystałam przed ciążą) i Preglife i pokazuje mi jeden dzień rozbieżności
Czemu tam? Trafiłam tam raz na IP pod koniec pierwszej ciąży i byłam kilka razy na szkole rodzenia i to najbardziej obskurny szpital jaki widziałam.Ja bym chciała UCZKiN
GratulujęDziewczyny.... już są!
Ja chyba.. nawet już nie chyba ale ... ja jestem w ciąży ❤
Moja beta to 210,6 U/l.
Boże tak się bałam kliknąć w ten wynik !!
Do tego mam TSH, które wynosi 2.17 i spadło bo w listopadzie 2020 było 3.1 więc tutaj tez mam ogromne nadzieje, że może nie jest najlepiej ale jest w miarę ok i nic tu nie grozi strasznego bo ono spadło a nie rośnie!
Poza tym mocz, morfologia ok. Jedynie glukoza 97 a max jest 99 wiec przy granicy bo dla kobiet w ciąży jest 92 to nawet ponad.
Ja tez krakow, ale jestem myśle nie mniej ciemna od Ciebie ;p wiec podpinam sięJa mieszkam w Krakowie także jeśli ktoś tutaj wie co i jak ze szpitalami to bardzo chętnie się dowiem - wiem bardzo niewiele
Słyszałam bardzo dużo dobrych opinii o tym szpitalu, mają też lekarzy którzy są bardzo polecani i mają super opinie. Jeśli chodzi o wygląd to z tego co słyszałam to aktualnie jeszcze mają albo dopiero co mieli remont całego oddziału położniczego Więc podobno sporo się tam pozmieniało Mam koleżankę, która rodziła tam na początku roku i była bardzo zadowolona, akurat ona jeszcze trafiła na remont ale i tak nie narzekałaCzemu tam? Trafiłam tam raz na IP pod koniec pierwszej ciąży i byłam kilka razy na szkole rodzenia i to najbardziej obskurny szpital jaki widziałam.
Jeśli chodzi o Luxmed to z czystym sumieniem polecam oddział na Chmielnej. Chodzą tam same babeczki w ciąży, dzięki czemu nie ma kolejek do pobrania krwi, Panie przesympatyczne, aż się chciało chodzić. No i miałam USG na każdej wizycie. Wiem, że Pani doktor miała na imię Anna, ale musiałabym sprawdzić nazwisko.
Cudowna wiadomośc! Gratulacje !Dziewczyny.... już są!
Ja chyba.. nawet już nie chyba ale ... ja jestem w ciąży ❤
Moja beta to 210,6 U/l.
Boże tak się bałam kliknąć w ten wynik !!
Do tego mam TSH, które wynosi 2.17 i spadło bo w listopadzie 2020 było 3.1 więc tutaj tez mam ogromne nadzieje, że może nie jest najlepiej ale jest w miarę ok i nic tu nie grozi strasznego bo ono spadło a nie rośnie!
Poza tym mocz, morfologia ok. Jedynie glukoza 97 a max jest 99 wiec przy granicy bo dla kobiet w ciąży jest 92 to nawet ponad.