reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Ja bym chciała UCZKiN 🙈

To czekamy razem bo ja 04.09, damy radę 💪 😁

Tak, mam zainstalowany Mój kalendarzyk (bo z niego korzystałam przed ciążą) i Preglife i pokazuje mi jeden dzień rozbieżności :)
Fajnie nie czekac samotnie 😉
Niestety z tego co zrozumiałam jak sie umawialam to lekarz dopiero usg zleci a zbada mnie tylko pewnie palpacyjnie i wywiad. Masakra 🤣

Mnie jedna apka pokazuje 5+2 a a druga 5+3 a kalkulatory w netach to juz w ogole czasem ledwie skonczony 5 tydzien :p

reklama
Fajnie nie czekac samotnie 😉
Niestety z tego co zrozumiałam jak sie umawialam to lekarz dopiero usg zleci a zbada mnie tylko pewnie palpacyjnie i wywiad. Masakra 🤣

Mnie jedna apka pokazuje 5+2 a a druga 5+3 a kalkulatory w netach to juz w ogole czasem ledwie skonczony 5 tydzien :p
U mnie też bardzo prawdopodobnie tak się skończy z usg 🤣 aczkolwiek mam nadzieję, że jednak trafię na lekarkę która zrobi od ręki a nie wystawi skierowanie 😅 u mnie jedna 5+2 a druga 5+1 więc jedziemy na tym samym wózku 😂

@Tymczasowa28, @Chocolate1 jasne, rozumiem.
Ja za to mam wspaniałych teściów. Uwielbiam ich, są jak najlepsi przyjaciele 😊 mega mi się poszczęściło dlatego chcemy powiedziec rodzicom razem 😊😊
Zawsze jak mówię, że na urlop jadę do teściów to każdy na mnie krzywo patrzy że jak że co 🤣 a ja uch uwielbiam i kocham spędzać tam czas 💕 mega nas wspierają, są wyrozumiali i mamy wspaniały kontakt 🥰

Co do porodu to ja też sobie upatrzyłam UCZKiN tak jak @Kropka29 a z aplikacji to też używam preglife 🙂

@Tymczasowa28, @Chocolate1 jasne, rozumiem.
Ja za to mam wspaniałych teściów. Uwielbiam ich, są jak najlepsi przyjaciele 😊 mega mi się poszczęściło dlatego chcemy powiedziec rodzicom razem 😊😊
Zawsze jak mówię, że na urlop jadę do teściów to każdy na mnie krzywo patrzy że jak że co 🤣 a ja uch uwielbiam i kocham spędzać tam czas 💕 mega nas wspierają, są wyrozumiali i mamy wspaniały kontakt 🥰

Co do porodu to ja też sobie upatrzyłam UCZKiN tak jak @Kropka29 a z aplikacji to też używam preglife 🙂
Moi teściowie tez są Oki. Czuje się w ich towarzystwie swobodnie i ogólnie lubię z nimi spędzać czas. Nie chce im póki co mówić o ciąży, bo uważam, ze póki co im mnie osób wie, tym lepiej dla mojego zdrowia psychicznego.. zreszta ja sama jesczze nie byłam na wizycie , sugeruje się jedynie betą. Ale tak jak mówię Kochana - to jestem ja, każda z nas jest inna i robi jak uważa :*

reklama
Do góry