reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Raz mam taki dzien ze cycki bola, kluje w podbrzuszu cos a raz jakbym w ciąży nie byla. Kazdy lekarz ci powie ze to indywidualne i nieobowiazkowe (w sensie ze obecnosc i sila objawow nie oznacza cos zlego). Poza tym nie mamy na to wplywu, nie ma sie co nakręcać tym ciągle.
Mądrze mówisz ☺️ To ja mam dokładnie tak samo, raz boli mniej raz bardziej, czasem coś dziabnie w podbrzuszu, a czasem lekko zemdli. Muszę uczyć się od Was tego spokoju i cierpliwości 😉
Tak w ogóle to miło widzieć tu znajomy nick 🌺

Dziewczyny, czy któraś Was jest/ była w nałogu papierosowym? Ja cały czas podpalałam iqosa, a jak zobaczyłam 2 kreski to połamałam wszystkie fajki jakie miałam na mieszkaniu! 🙈
Póki co trzymam się Ok, ale z racji takiej, ze w ogóle nie jest mi niedobrze, to moja psychika jest teraz na głodzie 🤷‍♀️

Dziewczyny, czy któraś Was jest/ była w nałogu papierosowym? Ja cały czas podpalałam iqosa, a jak zobaczyłam 2 kreski to połamałam wszystkie fajki jakie miałam na mieszkaniu! 🙈
Póki co trzymam się Ok, ale z racji takiej, ze w ogóle nie jest mi niedobrze, to moja psychika jest teraz na głodzie 🤷‍♀️

Polecam słonecznik 😅🤣 ja nie pale, ale rodzice tak sie oduczyli i duzo mietuskow.

Powiem Wam że mimo dobrych wiadomości teraz zaczynam się stresować czy to nie za mało 🤔😅 te moje 210 U/l wyglada biednie przy tych tysiącach i przedziałach, które są podane.
A to teoretycznie już 21 dzień po owulacji wg. aplikacji.

Ciągły stres chyba mnie czeka. Ciągle znajdzie się coś nowego do stresowania się 🙄.

Powiem Wam że mimo dobrych wiadomości teraz zaczynam się stresować czy to nie za mało 🤔😅 te moje 210 U/l wyglada biednie przy tych tysiącach i przedziałach, które są podane.

Ciągły stres chyba mnie czeka. Ciągle znajdzie się coś nowego do stresowania się 🙄.
Luuuuzik wiesz ile ja mialam w 28 dc ? 12.99 a 2 dni pozniej 69.99 🤣 a reszta w tysiacach...

No coś ty, nie nakręcaj się i nie ufaj apce, że akurat wtedy miałaś owulację, bo to może być plus minus kilka dni :) Dzisiaj 210 a za 3 dni już będzie w tysiącach :D

Przy becie najważniejsze jest żeby rosła, więc jak chcesz ją kontrolować to koleją trzeba zrobić po 48h i musi urosnąć minimum 66%
Ja betę robiłam tylko na potwierdzenie ciąży i lekarz nie zalecał ponownych badań

reklama
Do góry