reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Właśnie aż dziwne dla mnie to, ja na NFZ zawsze miałam USG nawet jak tylko przychodziłam na cytologię. A tu jeszcze się za to płaci. A szczególnie nie wyobrażam sobie tego, ginekolog potem będzie oceniał zarodek, pęcherzyk itp. z samych zdjęć jakie przyniesie się z USG? 😵
Nie, ocenia z nagrania ktore ma w systemie razem z opisem specjalisty, każdy ma dostęp do tego nawet pacjent

Dziewczyny a macie już wybrane takie swoje szpitale gdzie będziecie chciały rodzic ? Wiem że to wcześnie, ale wierze że wiele dziewczyn, tak jak ja, myślało o tym od dawna :)

Po to tu jesteśmy :) U mnie aktualnie o tym że jestem w ciąży wie tylko mąż i chciałabym żeby tak pozostało co najmniej do prenatalnych, więc też nie bardzo mam kogo pytać 😅
Tez właśnie sie na razie przed nikim nie wynurzam, wie tylko mąż, ja no i Wy :p
Siedze sobie i cichutko podczytuje o waszych wizytach i nie moge sie doczekac swojej :)
Niestety dopiero mam na 2 września.
Jak ja wytrzymam...

Czy w roznych kalkulatorach i apkach tez macie takie rozbieżności wieku ciąży?
U mnie kazda inaczej pokazuje... jakich uzywacie i wydaja wam sie najrzetelniejsze?

reklama
Dziewczyny a macie już wybrane takie swoje szpitale gdzie będziecie chciały rodzic ? Wiem że to wcześnie, ale wierze że wiele dziewczyn, tak jak ja, myślało o tym od dawna :)
Ja bym chciała UCZKiN 🙈
Tez właśnie sie na razie przed nikim nie wynurzam, wie tylko mąż, ja no i Wy :p
Siedze sobie i cichutko podczytuje o waszych wizytach i nie moge sie doczekac swojej :)
Niestety dopiero mam na 2 września.
Jak ja wytrzymam...
To czekamy razem bo ja 04.09, damy radę 💪 😁
Czy w roznych kalkulatorach i apkach tez macie takie rozbieżności wieku ciąży?
U mnie kazda inaczej pokazuje... jakich uzywacie i wydaja wam sie najrzetelniejsze?
Tak, mam zainstalowany Mój kalendarzyk (bo z niego korzystałam przed ciążą) i Preglife i pokazuje mi jeden dzień rozbieżności :)

Do góry