U
usuniecie
Gość
Dawaj znac !Ja juz czekam w poczekalni u gina , denerwuje się jak nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj znac !Ja juz czekam w poczekalni u gina , denerwuje się jak nie wiem
Daj znać, trzymamy kciukiJa juz czekam w poczekalni u gina , denerwuje się jak nie wiem
Cześć Myślę, że chyba mogę już do Was dołączyć. W czwartek zobaczyłam 2 piękne krechy na teście, wynik wczorajszej bety na zdjęciu. Mam nadzieję, że poniedziałkowe badanie to będzie tylko formalność i będzie piękny przyrost To nasz 11 cs, prócz długich starań nie mam żadnych przykrych doświadczeń i mam nadzieję, że tak już pozostanie. W październiku skończę 25 lat, to będzie nasze pierwsze dziecko. Według apki dziś 4+5, wstępnie na wizytę jestem zapisana na 4 września, ale chyba pójdę też pod koniec przyszłego tygodnia żeby sprawdzić czy na pewno wszystko jest tam gdzie powinno Zobacz załącznik 1305574
Cześć Myślę, że chyba mogę już do Was dołączyć. W czwartek zobaczyłam 2 piękne krechy na teście, wynik wczorajszej bety na zdjęciu. Mam nadzieję, że poniedziałkowe badanie to będzie tylko formalność i będzie piękny przyrost To nasz 11 cs, prócz długich starań nie mam żadnych przykrych doświadczeń i mam nadzieję, że tak już pozostanie. W październiku skończę 25 lat, to będzie nasze pierwsze dziecko. Według apki dziś 4+5, wstępnie na wizytę jestem zapisana na 4 września, ale chyba pójdę też pod koniec przyszłego tygodnia żeby sprawdzić czy na pewno wszystko jest tam gdzie powinno Zobacz załącznik 1305574
GratulacjeCześć [emoji4] Myślę, że chyba mogę już do Was dołączyć. W czwartek zobaczyłam 2 piękne krechy na teście, wynik wczorajszej bety na zdjęciu. Mam nadzieję, że poniedziałkowe badanie to będzie tylko formalność i będzie piękny przyrost [emoji3526] To nasz 11 cs, prócz długich starań nie mam żadnych przykrych doświadczeń i mam nadzieję, że tak już pozostanie. W październiku skończę 25 lat, to będzie nasze pierwsze dziecko. Według apki dziś 4+5, wstępnie na wizytę jestem zapisana na 4 września, ale chyba pójdę też pod koniec przyszłego tygodnia żeby sprawdzić czy na pewno wszystko jest tam gdzie powinno Zobacz załącznik 1305574
To moze do kogos innego, aby recepte sama dostac, albo szybciej po prostu idzNapisałam do kliniki że chcę umówić się na 27/08 ale w tym czasie mój doktor ma urlop