reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
6t3d nie ma ani zarodka, juz nie wspominając od tętnie a juz powinno być do tego ta beta tyle na ten tydzień to malutko:(
Och strasznie mi przykro :(:(:( ale moze ciąża duzo młodsza? Może ta beta jeszcze urośnie i pojawi się zarodek ? Kurde nie takie przypadki zna życie. Będziesz robić betę po niedzieli żeby patrzeć czy spada ?

Och strasznie mi przykro :(:(:( ale moze ciąża duzo młodsza? Może ta beta jeszcze urośnie i pojawi się zarodek ? Kurde nie takie przypadki zna życie. Będziesz robić betę po niedzieli żeby patrzeć czy spada ?
tak zrobię bete myślę ok srody , musze odstawić luteine bo w zasadzie wychodzi na to ze to krwawienie to poronienie a ja to wstrzymuje lekami . Z dwojga złego wolałabym jakby samo sie oczyściło niż zabieg wiec odstawie dzis wszystko

Nie jest tak źle dziewczyny, w sumie nie planowałam tej ciazy wiec może dlatego i mi łatwiej do tego od początku cos szło nie tak (beta , krwawienia) wiec no smutno jest ale bez dramatu zawsze powtarzam sobie ze juz nic gorszego niż pierwsza strata , ta pozna mnie nie spotka. No i mam już swojego synka wyczekanego🤩 Ale wam dopinguje❤ i trzymam kciuki za wszystkie 👊👊

reklama
Do góry