Muszę iść do tego lekarza bo on jest moim prowadzącym przy in vitro. Chyba muszę umówić się szybciej przed jego urlopemTo moze do kogos innego, aby recepte sama dostac, albo szybciej po prostu idz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę iść do tego lekarza bo on jest moim prowadzącym przy in vitro. Chyba muszę umówić się szybciej przed jego urlopemTo moze do kogos innego, aby recepte sama dostac, albo szybciej po prostu idz
Bardzo mi przykro [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]Puste jajo płodowe wiec dziewczyny żegnam się i życzę, aby każda wytrwała w zdrowiu do szczęśliwego rozwiązania[emoji173]
Ej ale miałaś betę chyba koło 1500 to nie za szybko na takie wnioski ? Który masz tc?Puste jajo płodowe wiec dziewczyny żegnam się i życzę, aby każda wytrwała w zdrowiu do szczęśliwego rozwiązania❤
A od kiedy do kiedy doktorek na urlopie ?Muszę iść do tego lekarza bo on jest moim prowadzącym przy in vitro. Chyba muszę umówić się szybciej przed jego urlopem
Od 23 do 30 włączenie a ja chciałam na 27Ej ale miałaś betę chyba koło 1500 to nie za szybko na takie wnioski ? Który masz tc?
A od kiedy do kiedy doktorek na urlopie ?
Ah rozumiem czyli albo 20 albo 31 wchodzi w grę ? Możliwe ze 20go pojawi się już pęcherzyk chyba ze wystarczy Ci leków do 31 bo 27 byłby idealny to faktOd 23 do 30 włączenie a ja chciałam na 27
To bukuj wizyte szybciej lepiej za szybko i miec leki, niz za poznoMuszę iść do tego lekarza bo on jest moim prowadzącym przy in vitro. Chyba muszę umówić się szybciej przed jego urlopem
Puste jajo płodowe wiec dziewczyny żegnam się i życzę, aby każda wytrwała w zdrowiu do szczęśliwego rozwiązania❤
Dokładnie . Muszę jeszcze raz policzyc leki czy do 31 styknie no ale zaś tyle czekać [emoji134]Ah rozumiem czyli albo 20 albo 31 wchodzi w grę ? Możliwe ze 20go pojawi się już pęcherzyk chyba ze wystarczy Ci leków do 31 [emoji56] bo 27 byłby idealny to fakt [emoji85]
To leć szybciej mam nadzieje ze będzie już wtedy pęcherzyk to będziesz miała pewność ze dobrze się ulokowałDokładnie . Muszę jeszcze raz policzyc leki czy do 31 styknie no ale zaś tyle czekać [emoji134]
Licz, licz moze zmiescisz sie.Dokładnie . Muszę jeszcze raz policzyc leki czy do 31 styknie no ale zaś tyle czekać [emoji134]