Qruszon
Fanka BB :)
Ja 06.08Witam się z wami po ciężkim weekendzie. Myślałam, że migrena mnie wykończy
Ktoś w tym tygodniu ma wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 06.08Witam się z wami po ciężkim weekendzie. Myślałam, że migrena mnie wykończy
mnie wysypało na twarzy kaszka cały dół policzków broda pod broda i to tak mocno ze skory nie czułam myślałam ze to od maseczki bo to akurat było w obrębie jej noszenia ale dziewczyna na forum powiedziała żebym zrobiła test ciążowy i zrobiłam było 11 dpo po południu mocna kreska wyszła No i wysypka zniknęła po ok 2 tygodniach czyli pewnie hormony buzowałyCześć dziewczyny, gratuluję wszystkim przyszłym mamom Mam pytanie (wszystko jest u was "na świeżo", więc zapytam z nadzieją dołączenia do grupy) kiedy wyszedł wam pozytywny test? Kilka dni przed spodziewana miesiączką, a może dopiero po? I czy miałyście jakies objawy zanim zrobiłyście test?
Dzisiaj lepiej? Moja wizyta dopiero za tydzień ale poleciałam dzisiaj na betę chociaż miałam nie robić tym razemWitam się z wami po ciężkim weekendzie. Myślałam, że migrena mnie wykończy
CześćWitam się z wami po ciężkim weekendzie. Myślałam, że migrena mnie wykończy
Dziś już mogę normalnie funkcjonowaćDzisiaj lepiej? Moja wizyta dopiero za tydzień ale poleciałam dzisiaj na betę chociaż miałam nie robić tym razem
Trzymam kciuki, żeby to jednak nie było biochem. Koniecznie daj znać po wizycie.Za szybko chyba się pochwaliłam wizytą w czwartek...
Właśnie wyszłam z toalety i na papierze śluz zabarwiony na różowo... Próbuję umówić właśnie jakąś wizytę u gina, gdziekolwiek, byle dzisiaj po 16:00...
Zaczyna mi to przypominać biochem z kwietnia.
Udało się umówić na 18:30.Trzymam kciuki, żeby to jednak nie było biochem. Koniecznie daj znać po wizycie.