Mam to samo z seksem, wjechał 7 tydzień a u mnie libido zerowe… zaczynam się zastanawiać czy to normalne, aż chciałam zapytać lekarki na wizycie we wtorek. Tylko że mnie nie dotykają praktycznie żadne dolegliwości, czasem mnie mdli i jestem zmęczona ale nigdy przez cały dzień.Serio? U mnie na odwrót. Kompletnie nie mam ochoty na przytulankiale jestem na samym początku więc jeszcze mam bóle menstruacyjne tzn. takie jak menstruacyjne
A co do odmawiania to odmawiam piwabo mam taką mega ochotę na smak piwa, że szok.
reklama
salamandra66
Fanka BB :)
to prawda te genetyczne w sumie możesz zrobić, ja mam mutacje obie mthfr z pakietu, myslalam ze moze pytasz o badania np pod kątem zespołu antyfosfolipidowemu wtedy lepiej gdy nie jesy się w ciazyTe badania są genetyczne np pakiet z testdna. To się nie zmienia bo to są mutacje w genie, całe życie takie same. Czemu planujesz teraz robić ? Coś Cię niepokoi?
[emoji3590]Moje oczy tak się cieszą, że Ciebie tu widza [emoji7][emoji3590]
Beta dobra [emoji123] trzymam kciuki [emoji110][emoji110] ja dzisiaj powtarzałam bete wiec dla mnie piątek trzynastego szczęśliwyW piątek 13-ego wynik bety 23. Mało... ale to 26dc. Od dwóch dni pobolewały mnie jajniki, zobaczyłam cień cienia na teście, no i skusiłam się na betę. Wiem, że jeszcze wiele może się wydarzyć i hcg niekoniecznie się utrzyma, ale trzymajcie kciuki![]()
Ja ponad 3lataA Wy długo się dziewczyny starałyście? Nam zajęło to 1,5 roku. No i w związku z wynikami mojego męża to raczej nastawialiśmy się na in vitro... Tak nam przynajmniej kilku lekarzy mówiło, że szanse na naturalne poczęcie są nikłe. A tu taka niespodzianka![]()
Witam!! 21.04 wg aplikacjiZapraszam wszystkie mamy z terminem na kwiecień 2022 roku

Sandra2307
Chciałam o to samo zapytaćWitam!! 21.04 wg aplikacji. Mamuśki macie jakies dolegliwości? Rozpychanie w jajniku, ktos tez, tak ma?? U mnie 4 tyg.

U mnie 5+5 i największą dolegliwością jest ból piersi.. Najchętniej chodziłabym bez stanika

Czesto chodzę siku, z zaparciami nie mam problemu

Nie wymiotuję.. Czasem mam tylko tak jakby dziwnie coś stało mi na żołądku..
W poprzedniej ciąży strasznie bolała mnie głowa.. Tym razem jest okej

A jak u Was?

Sandra2307
I tak też coś tak czuję ale nie cały czas.. Tylko momentami.. Lekarz kazał mi brać w razie potrzeby nospe forte.. Ale nie było takiej potrzebyWitam!! 21.04 wg aplikacji. Mamuśki macie jakies dolegliwości? Rozpychanie w jajniku, ktos tez, tak ma?? U mnie 4 tyg.

Ja w czerwcu mialam ciaze biochemiczna. 5 dni po potencjalnym dniu miesiaczki beta 15.2. Dwa dni pozniej juz plamienie i beta ponizej ciazowej normy. Duphaston teraz pierwszy cykl. Testowanie w razie wu czy brac dalej i o losie - blada kreseczka beta 62.6,, dwa dni później 140. 2W czwartek 15,3, a w sobotę 50,1.
Czuje się średnio. Przynajmniej 2 razy na noc wstaje na jakieś pół godziny, bo ból brzucha jest tak nie do zniesienia.
Miałam też biochemiczną w kwietniu, dlatego staram się podchodzić z dystansem.
Niemniej jednak staram się mieć nadzieję, że tym razem się wszystko uda![]()

reklama
Ja mam duphaston. W pon powtorzyc bete i w środę do lekarza. Moze pęcherzyk k sie pokażeI tak też coś tak czuję ale nie cały czas.. Tylko momentami.. Lekarz kazał mi brać w razie potrzeby nospe forte.. Ale nie było takiej potrzeby![]()