reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

A pytanie z innej beczki, jak nie chcecie nie piszcie, odmawiacie sobie czegos np goracy prysznic, seks itd ? 😉
Jak byłam na wizycie u lekarza pytałam o współżycie czy można....powiedział, że jeśli tylko chce to oczywiście nie ma żadnych przeciwwskazań....nie powiem bałam się ale jest wszytsko ok. Kobieta w ciąży ma mega ochotę na sex i ja zamierzam cieszyć się tym codziennie...mam nadzieję, że to nie zaszkodzi i będzie wszystko w porządku.

Ostatnia edycja:
reklama
A pytanie z innej beczki, jak nie chcecie nie piszcie, odmawiacie sobie czegos np goracy prysznic, seks itd ? 😉
na chwile obecna przez krwawienia odmawiam sobie wszystkiego 😂 głównie staram się siedziec lub leżeć 😂 ani sexu a prysznic tylko letni , ostatnio zrobiłam sobie dłuższy spacer z synem na działkę to popieresze wykończył mnie a po drugie odrazu leciała krew wiec podziękuję narazie za takie "wybryki"😂

Jak byłam na wizycie u lekarza pytałam o współżycie czy można....powiedział, że jeśli tylko chce to oczywiście nie ma żadnych przeciwwskazań....nie powiem bałam się ale jest wszytsko ok. Kobieta w ciąży ma mega ochotę na sex i ja zamierzam cieszyć się tym codziennie...mam nadzieję, że to nie zaszkodzi i będzie wszytsko wszystko w porządku.

Pewnie jesli tak czujesz to jasne, ze tak.

na chwile obecna przez krwawienia odmawiam sobie wszystkiego 😂 głównie staram się siedziec lub leżeć 😂 ani sexu a prysznic tylko letni , ostatnio zrobiłam sobie dłuższy spacer z synem na działkę to popieresze wykończył mnie a po drugie odrazu leciała krew wiec podziękuję narazie za takie "wybryki"😂

Brrrrr dawaj znac odrazu po wizycie!

Jak byłam na wizycie u lekarza pytałam o współżycie czy można....powiedział, że jeśli tylko chce to oczywiście nie ma żadnych przeciwwskazań....nie powiem bałam się ale jest wszytsko ok. Kobieta w ciąży ma mega ochotę na sex i ja zamierzam cieszyć się tym codziennie...mam nadzieję, że to nie zaszkodzi i będzie wszystko w porządku.
Serio? U mnie na odwrót. Kompletnie nie mam ochoty na przytulanki 🤦 ale jestem na samym początku więc jeszcze mam bóle menstruacyjne tzn. takie jak menstruacyjne 😂

A co do odmawiania to odmawiam piwa 😜 bo mam taką mega ochotę na smak piwa, że szok.

reklama
Te badania są genetyczne np pakiet z testdna. To się nie zmienia bo to są mutacje w genie, całe życie takie same. Czemu planujesz teraz robić ? Coś Cię niepokoi?

Kolezanka doradzala je zrobić jak sie staralam, ale nie zdazylam bo zaszlam. I bylam ciekawa czy sens jest teraz robic i czy cos moglo by mnie wgl niepokoic aby je zrobić.

Do góry