reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Ja nie biore zadnych lekow, bo nie mialam z tym nigdy kłopotów. Ale pewnie dostane takie badania znow do wykonania.
Ja mam hashimoto i leczę się już 2 lata ale Siostra męża tez nigdy nie miała nic z tarczyca ale w ciąży z młodym brała eutyrox bo podskoczyło jej TSH :) mówię tylko tak zapobiegawczo bo to bardzo ważne :)

reklama
Ja mam hashimoto i leczę się już 2 lata ale Siostra męża tez nigdy nie miała nic z tarczyca ale w ciąży z młodym brała eutyrox bo podskoczyło jej TSH :) mówię tylko tak zapobiegawczo bo to bardzo ważne :)

Wiem, wiem teraz trzeba dmuchac, chuchać i bezpiecznie zapobiegawczo kontrolować. Dzis nie ma, a jutro jest

Kochana bardzo ni przykro, ale jedyne co moge doradzic to lec do innego ginekologa skonsultuj to. Aby dzialac wcześniej niz pozniej jednak 2 tyg to dlugo, a to sytuacja dla ciebie bardzo stresująca. Czasami lekarze sie myla maja slaby sprzęt, lec gdzies po weekendzie, aby uskopic sie, zebys nie zwariowala. Buziaki!
Zapisałam się na poniedziałek do chyba najlepszego ginekologa w mieście, z super sprzętem, więc mam nadzieję, że będzie tylko dobrze .. 🙂 Zwolnił się też termin na jutro, ale to chyba trochę za wcześnie, więc wstrzymam się do poniedziałku.

Powinno, mi w poprzedniej ciazy bylo widac pęcherzyk
Kurde jednak mi się pomyliło z tym endokrynologiem najbliższą wizytę mam dopiero 23 sierpnia... Tak się zastanawiam bo tsh mam w normie dla 1 trymestru nie powinno przekraczać 2,5 i ja tak mam, jestem na euthyrox 50mg. Tylko to ft4 mnie martwi że jest poza granica a nie mam jak się wcześniej skonsultować bo nigdzie nie ma terminów prywatnie...

reklama
Zapisałam się na poniedziałek do chyba najlepszego ginekologa w mieście, z super sprzętem, więc mam nadzieję, że będzie tylko dobrze .. 🙂 Zwolnił się też termin na jutro, ale to chyba trochę za wcześnie, więc wstrzymam się do poniedziałku.

Ja bym leciala jutro, ale jesli wolisz poniedzialek to pewnie. 😉 3mam kciuki

Do góry