Gocha 05
Fanka BB :)
Jak beta?Ja idę dzisiaj sprawdzić przysrot Bety trzymajcie kciuki a wizytę mam 21 sierpnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak beta?Ja idę dzisiaj sprawdzić przysrot Bety trzymajcie kciuki a wizytę mam 21 sierpnia
na 12 od 8 dni krwawie juz..tak jak taka końcówka okresu.. ta gin co do niej poszlam twraz wyszla z założenia ze albo poronie albo bedxie serce i to zlala, dobrze ze w sob ide do swojej , takiej co wiem że nie olejeNa która wizytę masz? Krwawisz mocno? Staraj się nie analizować, najgorzej to wejść w otchłań internetow kciuki mocno żeby wszystko było dobrze
❤❤❤O wow to jak na taki wczesny etap to super wynik! Ja miałam 14dpo 96
Ojej Izabela tez mi się bardzo podoba
Kciuki zaciśnięte Niech się to dziadostwo wchłonie
Może faktycznie słabszy sprzęt tak jak dziewczyny pisały, póki nie skontrolujesz staraj się nie denerwować trzymam kciuki za Twojego kropeczka żeby na następnej wizycie serduszko biło ksiazkowo
Hmm... pytałam bo moja siostra tak miała. Lekarz ja strasznie nastraszył, że serduszko bije wolno . Przerażona na drugi dzień poszła do innego lekarza i wszystko było książkowo, a poprzedni lekarz musiał mieć gorszy sprzęt. Dziś jej syn ma 15 latNiestety nie, tylko powiedziała, że wolne
Przepisała Ci chociaż jakieś leki?na 12 od 8 dni krwawie juz..tak jak taka końcówka okresu.. ta gin co do niej poszlam twraz wyszla z założenia ze albo poronie albo bedxie serce i to zlala, dobrze ze w sob ide do swojej , takiej co wiem że nie oleje
Uffff, dajesz mi nadzieję ❤Hmm... pytałam bo moja siostra tak miała. Lekarz ja strasznie nastraszył, że serduszko bije wolno . Przerażona na drugi dzień poszła do innego lekarza i wszystko było książkowo, a poprzedni lekarz musiał mieć gorszy sprzęt. Dziś jej syn ma 15 lat
Kurde z tymi lekarzami, zamiast jakoś pokrzepic , pocieszyć to tak głupio powiedzą czasem .. zero empatii :/ dobrze ze sobota niedaleko. Leż, wypoczywaj, oglądaj jakieś pierdoly w tv dla relaksu, jakoś zleci jutrzejszy dzienna 12 od 8 dni krwawie juz..tak jak taka końcówka okresu.. ta gin co do niej poszlam twraz wyszla z założenia ze albo poronie albo bedxie serce i to zlala, dobrze ze w sob ide do swojej , takiej co wiem że nie oleje
nie , nauczona doświadczeniem sama wzielam luteine , a moja gin ta do której ide w sob powiedziała ze dobrze zrobiłam i zwiększyła mi dawkę na 3x1 i jak w poprzednich kazala brac acard(ja akurat zamiennik bo zwykłego nie mogę) I powiedziała ze da recepte na neoparin ale to na wizycie bo obczai co i jakPrzepisała Ci chociaż jakieś leki?
Dziękuję ale to tylko taki nick...imię mam proste i bardzo pospoliteA Melania jest pięknym imieniem ale jak będzie u mnie córcia to będzie Anielka Zakochałam się w tym imieniuCześć! Piękne masz imię
Będzie dobrze zobaczysz....Staram się nie denerwować, ale wiadomo jak to jest No nic, muszę być dobrej myśli..