reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Na która wizytę masz? Krwawisz mocno? Staraj się nie analizować, najgorzej to wejść w otchłań internetow 🙈 kciuki mocno żeby wszystko było dobrze ✊✊❤️
na 12 :) od 8 dni krwawie juz..tak jak taka końcówka okresu..🤦‍♀️ ta gin co do niej poszlam twraz wyszla z założenia ze albo poronie albo bedxie serce i to zlala, dobrze ze w sob ide do swojej , takiej co wiem że nie oleje

O wow to jak na taki wczesny etap to super wynik! ❤️Ja miałam 14dpo 96 😄

Ojej Izabela tez mi się bardzo podoba 😍

Kciuki zaciśnięte✊ Niech się to dziadostwo wchłonie 😘

Może faktycznie słabszy sprzęt tak jak dziewczyny pisały, póki nie skontrolujesz staraj się nie denerwować 😘 trzymam kciuki za Twojego kropeczka żeby na następnej wizycie serduszko biło ksiazkowo ❤️
❤❤❤

Niestety nie, tylko powiedziała, że wolne
Hmm... pytałam bo moja siostra tak miała. Lekarz ja strasznie nastraszył, że serduszko bije wolno . Przerażona na drugi dzień poszła do innego lekarza i wszystko było książkowo, a poprzedni lekarz musiał mieć gorszy sprzęt. Dziś jej syn ma 15 lat🙈

Hmm... pytałam bo moja siostra tak miała. Lekarz ja strasznie nastraszył, że serduszko bije wolno . Przerażona na drugi dzień poszła do innego lekarza i wszystko było książkowo, a poprzedni lekarz musiał mieć gorszy sprzęt. Dziś jej syn ma 15 lat🙈
Uffff, dajesz mi nadzieję ❤

na 12 :) od 8 dni krwawie juz..tak jak taka końcówka okresu..🤦‍♀️ ta gin co do niej poszlam twraz wyszla z założenia ze albo poronie albo bedxie serce i to zlala, dobrze ze w sob ide do swojej , takiej co wiem że nie oleje
Kurde z tymi lekarzami, zamiast jakoś pokrzepic , pocieszyć to tak głupio powiedzą czasem .. zero empatii :/ dobrze ze sobota niedaleko. Leż, wypoczywaj, oglądaj jakieś pierdoly w tv dla relaksu, jakoś zleci jutrzejszy dzien 😘

Przepisała Ci chociaż jakieś leki?
nie , nauczona doświadczeniem sama wzielam luteine , a moja gin ta do której ide w sob powiedziała ze dobrze zrobiłam i zwiększyła mi dawkę na 3x1 i jak w poprzednich kazala brac acard(ja akurat zamiennik bo zwykłego nie mogę) I powiedziała ze da recepte na neoparin ale to na wizycie bo obczai co i jak

reklama
Do góry