reklama
TePati_95
Fanka BB :)
No ja się przestawiłam i spać chodze koło 19-20 a tu do 1 w nocy aż dałam radę Teraz początek 4 miesiąca a wesele wypada pod koniec wiec tez jestem ciekawa jak mój organizm to ogarnie. Oj tak, brzuszek jak na 13 tydzień mam dość widoczny ale to podobno jak twierdzą moje ciotki dlatego, ze jestem wąska w biodrachAle superkorzystajcie póki możecie ja byłam na jubileuszu firmy to do 2 rano tańczyłam a o 5 wrocilam do domu. To był początek 3miesiaca, to było łatwiej, za miesiąc mam drugą imprezę firmową ale nie wiem czy pójdę... To będzie 5 miesiąc, duży brzuch, nie wiem jak się ubiorę... Koleżanki się wylaszczą a ja... No zobaczymy... A u Ciebie brzuszek już widać? Jak się ubierasz na wesele? Można wiedzieć?
Ja miałam wczoraj taką sukienkę
kasiarem1
Ostatnio tj w ostatniej ciąży teraz jeszcze nic nie kupiłam bo nie mogę uwierzyć że chłopakKurde a mnie tak kusi wejść na strych i znieść karton z pamiątkowymi rzeczami po córce... Ale się powstrzymuje... Ale teraz kusi mnie jeszcze bardziej. Dziś zaczynam 13 tydzieńale jestem szczęśliwa, że 1trymestr za mną
W pepco też lubię tylko trzeba brać rozmiar większe.Ja lubilam w Pepco córce kupować, nieraz trafiło się coś co po praniu się już nie nadawało ale większość ciuchów do przedszkola idealne. Teraz już pannica to ona z Pepco już nie chce...
StopKlatka
U mnie dziś to samo :/ co za pech.... ja miałam spokój już miesiąc. Bo tak co chwilę miałam ten sluz brunatny i za każdym razem panika i lekarz. Zawsze ok, mówił że taka uroda myślę że teraz podobnie będzie bo dzidzia puka . Wizytę mam w czwartek....biore heparyne, mam nadżerkę... Więc może to powód....Nie kochaliśmy się z mężem a heparyny też nie biorę. Delikatnie boli mnie podbrzusze z lewej strony może nawet nie boli ale czuję takie cmienie. Zaczekam z godzinę i napisze do mojego lekarza. Teraz nie chce do niego pisać bo sama nie wiem czy to jednorazowo czy będzie trwało dłużej. Najwyżej zapisze się też na jutro do niego na wizytę bo tydzień do następnej będę się stresować
Marta_1991
Dzwoniłam do lekarza, kazał się uspokoić bo przyczyn może być dużo i obserwować bo narazie to delikatne plamienie nie brudzenie czy krwawienie. Gdyby było krwawienie to mam jechać do szpitala. Jutro mam zadzwonić i przyjść na wizytę. Ja mam złe przeczucia bo te nitki są już bardziej czerwone niż różowe... Siedzę i ryczę
Marta_1991
Z córka miałam nadżerkę i do 5.miesiaca miałam takie plamienia ale tutaj jest czysto i nagle od rana o co raz ciemniejsze te nitki. Strasznie się bojęU mnie dziś to samo :/ co za pech.... ja miałam spokój już miesiąc. Bo tak co chwilę miałam ten sluz brunatny i za każdym razem panika i lekarz. Zawsze ok, mówił że taka uroda myślę że teraz podobnie będzie bo dzidzia puka . Wizytę mam w czwartek....biore heparyne, mam nadżerkę... Więc może to powód....
Marta_1991
Trzymaj się kochanaU mnie dziś to samo :/ co za pech.... ja miałam spokój już miesiąc. Bo tak co chwilę miałam ten sluz brunatny i za każdym razem panika i lekarz. Zawsze ok, mówił że taka uroda myślę że teraz podobnie będzie bo dzidzia puka . Wizytę mam w czwartek....biore heparyne, mam nadżerkę... Więc może to powód....
Woow piękna kobieta, w pięknej sukience woow woow woow supera brzuszek-nie taki widocznyNo ja się przestawiłam i spać chodze koło 19-20 a tu do 1 w nocy aż dałam radę Teraz początek 4 miesiąca a wesele wypada pod koniec wiec tez jestem ciekawa jak mój organizm to ogarnie. Oj tak, brzuszek jak na 13 tydzień mam dość widoczny ale to podobno jak twierdzą moje ciotki dlatego, ze jestem wąska w biodrach
Ja miałam wczoraj taką sukienkę
Zobacz załącznik 1327526
reklama
Ta jest piękna, nic nie przerabiajMyśle żeby na wesele założyć albo tą samą bo przerabiałam ja specjalnie na ta okazje albo kupić coś bardzo podobnego